Nicolae Ciucă: Dedic acest premiu tuturor românilor care își fac în mod corect datoria față de țară și care își cresc copiii în respectul față de România și față de tradițiile ei creștine

Președintele PNL și al Senatului, Nicolae Ciucă, a primit în cadrul Galei Capital premiul pentru atitudine patriotică și sprijinirea valorilor creștine. Acesta este politicianul cel mai angajat în susținerea și promovarea tradițiilor românești și a ideii de patriotism, mai ales în contextul geopolitic actual, plin de provocări.

14 dec. 2023, 12:28
Nicolae Ciucă: Dedic acest premiu tuturor românilor care își fac în mod corect datoria față de țară și care își cresc copiii în respectul față de România și față de tradițiile ei creștine

Nicolae Ciucă a dedicat premiul primit românilor care își cresc copiii în respectul față de România și față de tradițiile creștine și a ținut să precizeze că patriotismul nu are nevoie de recunoaștere publică, dar România are nevoie de revalorizarea ideii patriotice.

Citește și George Simion nu mai poate dona 10.000 de lei de Crăciun: „Foarte multă lume donează în luna decembrie, eu vreau să fim buni şi să ajutăm în ianuarie”

Tocmai de aceea al doilea om în stat a transmis că „avem nevoie de voci care să vorbească despre ceea ce ne unește ca națiune. Despre succesele României și mândria de a fi român, despre efortul de a ne clădi împreună un viitor mai bun. De asemenea, consider că avem nevoie de o viață publică ghidată de valorile creștine, inclusiv de ideea că există un bine comun la care suntem cu toții datori să contribuim“.

Nicolae Ciucă este militar de carieră, general în rezervă, deținând între 2015 și 2019 cea mai înaltă funcție în armată, cea de Șef al Statului Major al Apărării.

Citește și Klaus Iohannis intervine vijelios în scandalul politic al săptămânii trecute: „Probabil că această vizită ar fi trebuit să fi fost pregătită mai bine din ambele părţi”