Nicolae Ciucă, despre congresul PPE de la București: ”România devine inima Europei”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat că odată cu începerea oficială a Congresului PPE care va avea loc la București, România va deveni inima Europei.

05 mart. 2024, 10:19
Nicolae Ciucă, despre congresul PPE de la București: ”România devine inima Europei”
Nicolae Ciucă, despre congresul PPE de la București

Nicolae Ciucă, despre congresul PPE de la București. Liberalul a subliniat că acest eveniment este o dovadă a unității și a solidarității europene, precum și un răspuns ferm pe care cea mai mare familie politică europeană îl dă pentru combaterea ameninţărilor legate de populism şi extremism.

Citește și Nicolae Ciucă anunţă că Ionuţ Lupescu este testat de PNL: „A făcut parte din generaţia de aur, a făcut istorie. Vedem ce zic bucureştenii”

Nicolae Ciucă, despre congresul PPE de la București

”Mâine, România devine inima Europei. Începe oficial, la București, Congresul Partidului Popular European, găzduit de PNL. Peste 1500 de delegați din 44 de țări. 13 șefi de state și guverne. O dovadă a unității și a solidarității europene. Pentru că, la alegerile europarlamentare din acest an, siguranța Europei este pe buletinul de vot. Mâine, la București se va auzi foarte clar: cu Europa suntem mai puternici!”, a scris Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Nicolae Ciucă a transmis că miercuri, peste 1.500 de delegați din 44 de țări şi 13 șefi de state și guverne vor participa la Congresul PPE.

”Acest eveniment este o dovadă a unității și a solidarității europene dar şi un răspuns ferm pe care cea mai mare familie politică europeană îl dă pentru combaterea ameninţărilor legate de populism şi extremism. La alegerile europarlamentare din acest an, siguranța Europei este pe buletinul de vot. Mâine, la București, se va auzi foarte clar: cu Europa suntem mai puternici!” a mai spus liderul liberal.

Citește și Nicolae Ciucă: „Klaus Iohannis, aşa cum îl cunosc eu, nu îşi va scurta mandatul pentru o funcţie importantă”