EXCLUSIV | Nicolae Ciucă, dezvăluiri sincere din viața de familie. „Cea mai mare binecuvântare care i se poate întâmpla unui om în viață”. Cine e cu adevărat general în familia Ciucă

Nicolae Ciucă, invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, "Punctul culminant", de la RomâniaTV, a vorbit despre viața de familie și cât de mult îl bucură rolul său de bunic.

28 mart. 2024, 23:25
EXCLUSIV | Nicolae Ciucă, dezvăluiri sincere din viața de familie. „Cea mai mare binecuvântare care i se poate întâmpla unui om în viață”. Cine e cu adevărat general în familia Ciucă
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că reintroducerea serviciului militar obligatoriu este un proces greu de îndeplinit

Întrebat cine e cu adevărat general în familia Ciucă, șeful liberalilor a recunoscut că soția lui. „Ținând cont de cât timp petrec acasă, cel care se ocupă de tot ce înseamnă grija față de familie, față de ce mâncăm și toate celelalte chestiuni e soția mea. Atunci când am foarte puțin timp liber, îmi place să fac tot ce aș fi vrut să fac, dar nu reușesc”, a spus el.

Citește și Nicolae Ciucă dezvăluie cine merge la prezidențiale. Candidat comun al Coaliției sau independent: „Poate fi o ipoteză, orice scenariu trebuie să existe”

Nicolae Ciucă a dezvăluit că soția este, totodată, cea care plătește facturile. „Soția. Sincer. Dar mie îmi place să mă duc la cumpărături. Îmi place să mă duc să-i văd pe oameni”.

Ce spune Ciucă espre familie și copil

Ciucă a mărturisit că, din cauza programului său încărcat, a lipsit de multe ori de la evenimente importante din viața fiului său.

„Nu am fost acasă când a plecat în clasa I, când a terminat clasa a VIII-a, nu am încercat niciodată să-l influențez să-mi urmeze cariera. E destul de riguros și organizat, dar asta nu înseamnă că pot fi considerate atribute ale unui militar. Nu trebuie să fii militar să ai un anumit ritm de viață”, a mai spus fostul premier.

Întrebat cum se simte în rolul de bunic, Ciucă a mai spus că „cea mai mare binecuvântare care i se poate întâmpla unui om în viață”.

Citește și Nicolae Ciucă, liderul PNL, în direct la România TV. Dezvăluiri incendiare despre alegeri: „Avem un proiect care să ne asigure guvernarea pentru următorii patru ani de zile”