Nicolae Ciucă regretă că nu mai este premier! Care sunt planurile liberalului pentru alegerile din acest an

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, regretă că nu mai este premier. Liberalul a afirmat miercuri seară că perioada în care a condus Guvernul României a fost una dintre cele mai bune din viața sa.

28 feb. 2024, 20:34
Nicolae Ciucă regretă că nu mai este premier! Care sunt planurile liberalului pentru alegerile din acest an

Nicolae Ciucă regretă că nu mai este premier! Nicolae Ciucă a recunoscut că misiunea de premier a țării a fost una foarte grea și extrem de provocatoare mai ales că venea dintr-un mediu total diferit.

Citește și Cine este candidatul la Primăria Capitalei! Nicolae Ciucă aruncă bomba

Nicolae Ciucă regretă că nu mai este premier!

”A fost una dintre cele mai provocatoare și cele mai bune episoade din viața mea în sensul în care, deși nu am fost pregătit pentru funcția de prim ministru. Veneam din MAPN, un sistem care are anumite reguli, principii, ceea ce nu e specific vieții de zi cu zi”, a declarat Nicolae Ciucă la Antena3CNN.

Cu toate acestea, liberalul merge mai departe și se pregătește de maratonul alegerilor care va avea loc în acest an. În timp ce în interiorul coaliției PSD-PNL sunt dezbateri aprinse cu privire la candidatul unic pentru Primăria Capitalei sau pentru Cotroceni, pentru alegerile europarlamentare lucrurile par să fe mai simple.

Deși nu a precizat cine va deschide lista PNL la europarlamentare, Nicolae Ciucă a dezvăluit că își dorește ca o femeie să fie în capul listei și a menționat-o pe Adina Vălean, comisar european pentru transporturi în comisia von der Leyen începând cu decembrie 2019.

”Capul de listă nu a fost încă stabilit, vom identifica acea persoană, ne dorim foarte mult să fie o femeie. Am vorbit despre egalitatea de gen. Ne dorim ca de la PNL cap de listă sa fie o femeie pentru alegerile europarlamentare. Una din ele este Adina Vălean. Am convenit în coaliție ca cea mai potrivită persoană fie PNL, fie PSD, va fi încadrată în familia politică”, a mai spus liberalul.

Citește și EXCLUSIV| Cristian Popescu Piedone îi declară război lui Nicușor Dan și candidează la Primăria Capitalei. ”Sunt gladiator nu pisică după perdea”