Cine este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei! Nicolae Ciucă aruncă bomba

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit miercuri seară depre candidatul unic pe care coaliția PSD-PNL îl va susține în cursa pentru Primăria Capitalei.

28 feb. 2024, 20:21
Cine este candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei! Nicolae Ciucă aruncă bomba
Cine este candidatul la Primăria Capitalei!

Cine este candidatul la Primăria Capitalei! Liberalul a subliniat că în prezent există un posibil candidat și anume Sebastian Burduja.

Citește și Marcel Ciolacu: „Republica Moldova şi Ucraina trebuie ajutate pentru a deveni sustenabile economic”

Cine este candidatul la Primăria Capitalei!

Nicolae Ciucă a afirmat că în prezent liderii celor două partide caută cea mai bună soluție pentru Capitală deoarece s-au săturat de promisiunile politice din ultimii ani care nu au fost îndeplinite niciodată.

”Avem un posibil candiddat în persoana lui Sebastian Burduja. PNL și PSD caută cea mai bună soluție pentru Capitală. Nu căutăm neapărat un candidat din afara vieții politice. Am vazut în atâția ani de politică o serie întreagă de promisiuni politice!, a declarat Nicolaie Ciucă la Antena3CNN.

Liderul PNL a ținut să precizeze că viitorul candidat pe care PSD și PNL îl vor spijini în lupta contra lui Nicușor Dan trebuie să fie sincer și să își respecte și să îndeplinească toate angajamentele asumate în campania electorală.

”Sinceritate și să facă ceea ce se angajează sa în campanie. Este important să transmitem către oameni, ca dincolo de vorbe, să nu se lase indusi în eroare de promisiuni. Suntem sătui de promisiuni. Avem nevoie de realitate, de practică. Este nevoie ca un partid politic să caute înafara partidelor, să deschidă ușile, porțile, pentru a primi reușite cu oameni care au facut ceva în viața lor. Este important în viață, dincolo de politică, ca tinerii să facă ceva pentru propriile lor spețe. Pentru oamenii politici, indiferent de partid, este important să își aducă aminte ca nu au intrat în politică pentru ei inșiși, ci pentru cetățeni”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Citește și Şedinţă a Coaliţiei pentru listele comune la europarlamentare şi candidaţii pentru Bucureşti. Ciolacu, replică acidă pentru Piedone