Nicolae Ciucă: „Sebastian Burduja este o variantă foarte bună pentru Sectorul 1. Nu o spun eu, o spun cetățenii”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spis luni că Sebastian Burduja, preşedintele PNL Bucureşti, este o variantă foarte bună pentru a candida la primăria Sectorului 1, deoarece cetăţenii din sector l-au recomandat în sondaje.

18 mart. 2024, 14:35
Nicolae Ciucă: „Sebastian Burduja este o variantă foarte bună pentru Sectorul 1. Nu o spun eu, o spun cetățenii”
sursa foto - Inquam

„Sebastian Burduja este o variantă foarte bună pentru Sectorul 1 şi nu pentru că o spun eu, ci pentru că o spun cetăţenii din Sectorul 1, care l-au recomandat în sondajele pe care le-am făcut ca fiind acea persoană care poate să îi reprezinte în primăria Sectorului 1”, a spus Ciucă.

Citește și Ziua decisivă! Liderii PSD-PNL au stabilit ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul comun pentru Primăria Capitalei 

Nicolae Ciucă a spus, referitor la George Tuță, care își anunţase candidatura din partea PNL la Sectorul 1, că „O să discutăm cu fiecare dintre ei. Mai vedem încă odată cifrele şi, pe baza cifrelor şi a discuţiilor pe care le vom avea împreună şi in interiorul partidului, o să luăm o decizie”.

Liderii PSD și PNL urmează să decidă în cursul zilei de luni candidatul la Primăria Capitalei și candidații la primăriile de sector. Potrivit unor surse politice,  medicul Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar, ar fi candidatul comun PSD-PNL la Primărie. La Primăria Capitalei și-au mai anunțat candidatura până acum Cristian Popescu Piedone și actualul primar, Nicușor Dan.

Citește și Cristian Popescu Piedone, terorizat cu amenințări ca să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei: „Lunetiștii sunt pe toate gardurile. Mi-au spus că e mai bine pentru mine şi familia mea”