Nicolae Ciucă spune că PNL a introdus și apărat cota unică în ultimii 20 de ani. ”România este mai competitivă”

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a precizat că partidul a introdus şi a apărat cota unică, în ultimele două decenii. Citește mai jos întreaga declarație.

28 feb. 2024, 19:06
Nicolae Ciucă spune că PNL a introdus și apărat cota unică în ultimii 20 de ani. ”România este mai competitivă”

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a precizat că partidul a introdus şi a apărat cota unică, în ultimele două decenii.

Citește și Aranjamente puternice pentru Primăria Capitalei! Nicolae Ciucă, întâlnire noctură cu consilierul Remuz Borza, duminica seara, într-un restaurant din București

„Este un element ideologic al nostru, o linie roşie peste care nu vom trece. Nu vom fi de acord cu creşterea taxelor pentru români sau cu un sistem de impozitare progresiv”, a mai spus liderul liberalilor.

”Vrem ca românii care muncesc să nu fie îngenuncheați”

Liderul liberalilor a adăugat că vrea ca toţi românii care muncesc „să nu fie înghenuncheaţi de taxe mari”, potrivit News.ro.

„PNL a introdus şi a apărat cota unică în ultimii 20 de ani. Este un element ideologic al nostru, o linie roşie peste care nu vom trece. Nu vom fi de acord cu creşterea taxelor pentru români sau cu un sistem de impozitare progresiv”, a scris Nicolae Ciucă, miercuri pe Facebook.

„Vrem ca românii care muncesc să nu fie îngenuncheaţi de taxe mari, iar companiile care produc un profit curat să nu fie penalizate dacă au reuşit pe piaţa liberă. România este mai competitivă cu cota unică.

Citește și Coaliția a decis! Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 15 septembrie și 29 septembrie

Doar aşa vom continua să atragem investitori care să contribuie la dezvoltarea României, aşa cum s-a întâmplat în ultimele două decenii de dezvoltare”, a completat el.