Aranjamente puternice pentru Primăria Capitalei! Nicolae Ciucă, întâlnire noctură cu consilierul Remuz Borza, duminica seara, într-un restaurant din București

În prag de alegeri, Nicolae Ciucă, liderul PNL, și-a petrecut această duminică seara la restaurant, cu Remus Borza, pentru a discuta despre candidatul pentru Primăria Capitalei.

25 feb. 2024, 22:28
Aranjamente puternice pentru Primăria Capitalei! Nicolae Ciucă, întâlnire noctură cu consilierul Remuz Borza, duminica seara, într-un restaurant din București

Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu Borza la etajul 25 al clădirii Ana Tower, unde a discutat despre candidatura la Primăria Capitalei. Șeful liberalilor și sfătuitorul său, Remus Borza, au plecat în același timp din restaurant, cu mașina Senatului, sub escorta SPP.

Nicolae Ciucă, negocieri puternice pentru Primăria Capitalei

Borza a ajuns primul în restaurant, probabil pentru a pune la punct ceea ce avea de gând să-i comunice lui Nicolae Ciucă. Liderul PNL a ajuns după 30 de minute și a urcat singur până la etajul 25, în timp ce clădirea a fost păzită în permanență de SPP-iștii din dotarea șefului Senatului.

Mai multe imagini puteți vedea pe Gândul.

Potrivit unor surse politice, duminică seara ar fi trebuit să aibă loc o ședință cu cei din PNL, dar a fost anulată. Cel mai probabil motivul a fost chiar această întâlnire secretă la care a participat președintele liberalilor.

Citește și Victor Ponta, despre alegerile prezidențiale: „PSD – PNL vor avea un candidat comun care va câștiga. Eu l-aș vota pe Marcel Ciolacu. Și Nicolae Ciucă e ok”

Ciucă și Borza au comandat un vin italian, de clasă. Aveau pe masă două sticle de vin Petrus, la 16.900 de lei fiecare. La felul principal au consumat vită Waghiu, o porție fiind 150 de euro.

Întâlnirea secretă dintre Ciucă și Borza ar avea scopul impunerii unui alt candidat la Primăria Capitalei, în detrimentul lui Sebastian Burduja.

Sebastian Burduja: „Două treimi din bucureşteni ne-au spus că nu-l mai suportă pe Nicuşor”

Sebastian Burduja și-a exprimat deja dorința de a candida pentru funcția de primar general al Capitalei, însă rămâne de văzut dacă va fi sau nu susținut de coaliția PSD – PNL. „Sunt preşedintele filialei PNL Bucureşti şi n-aş fi acceptat provocarea de a fi preşedinte de filială dacă n-aş accepta provocarea de a fi candidat şi primar general”, a declarat Sebastian Burduja într-un interviu la Antena3.

„Ati vazut declaratiile. Eu ma bucur ca vine in Bucuresti schimbarea si trebuie cat mai repede, pentru ca bucurestenii nu mai rezista cu Nicusor. Orasul are nevoie de dezvoltare, este blocat. Genereaza locuri de munca prosperitate, are nevoie de ordine, fenomenul drogurilor a luat-o razna, politia nu mai e in apropierea scolilor, are nevoie de mult mai multa transparenta si de mult mai mult respect pentru cetateni. Digitalizarea, astfel incat viata bucurestenilor sa fie macar una normala, daca nu una foarte buna”, a spus Burduja.

Citește și Șeful CJ Timiș schiază prin Austria, adjunctul lui e la cumpărături în Dubai, iar în tot acest timp primarii și viceprimarii PNL trec în tabăra PSD

Sebastian Burduja spune că bucureştenii s-au săturat de actualul primar, Nicuşor Dan.

„Categoric, bucurestenii cauta o alta solutie. Doua treimi din bucuresteni ne-au spus ca nu mai suporta. Si Nicusor s-a resemna, a spus ca are post la Institul de Matematica, ii urez succes, e un profesor foarte bun, dar nu un bun administrator. Orasul arata mai rau decat acum patru ani, ceea ce credeam ca e imposibil.”, a spus Burduja.