Nicolae Duduianu avea Covid-19. Tatăl lui Emi Pian a murit infectat cu virusul ucigaş

Nicolae Duduianu avea Covid-19. Tatăl lui Emi Pian a murit marti, 1 decembrie, la Penitenciarul-Spital Mioveni, acolo unde se afla internat de aproape o lună. Bărbatul suferea de mai multe afecţiuni, iar infectarea cu coronavirus i-a adus moartea.

02 dec. 2020, 20:17
Nicolae Duduianu avea Covid-19. Tatăl lui Emi Pian a murit infectat cu virusul ucigaş
Nicolae Duduianu avea Covid-19

Nicolae Duduianu avea Covid-19. Tatăl lui Emi Pian a murit infectat, iar asta s-a aflat abia la autopsie. Din aceste motive, a fost deschisă chiar și o anchetă pentru a se stabili cu cine a intrat în contact și cum a fost posibil să nu se știe că are COVID-19, scrie Stiripesurse.ro.

Citeşte şi: A murit Pian Senior! Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a făcut infarct la patru luni de la moartea interlopului!

Nicolae Duduianu avea Covid-19

Reprezentanții Penitenciarului Spital Mioveni au transmis că Nicolae Duduianu a murit marți.

La Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată în unitatea penitenciar – spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecțiuni medicale cronice”, au transmis reprezentanții penitenciarului.

Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Edi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august. Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potriivt declarațiilor de la acea vreme.

Ce spunea Regele Pian în ultimul interviu alături de fiul său

În 2019, Pian Senoir a fost condamnat la închisoare pentru că a trecut intenționat cu mașina peste un pieton care traversa regulamentar. Înainte ca nenorocirile să se ţină lanţ de clanul Duduianu, Emi Pian reuşise să stea de vorbă cu tatăl său, cel mai probabil într-o permisie a acestuia din închisoare.

Citeşte şi: Clanul Duduianu, trimis în judecată. 13 membri sunt acuzaţi că au şantajat şi tâlhărit manelişti

Discuția dintre cei doi interlopi a fost transmisă LIVE pe Facebook, în inima nopții, la începutul lunii aprilie 2020, iar, la un moment dat, la această discuție au asistat, în direct, aproximativ 4000 de oameni.

Erau ciumegi pe timpul ăla, lumea, pentru că nu era cum e acuma. Nu are rost să mă laud în fața la oameni. Eu, bătaie unu la unu n-am luat în viața mea. Eu am luat bătaie numai când săreau 5-6 pe mine. Dar ăla care era în fața mea nu mai scăpa.

Mie nu mi-a fost frică de nimeni în lume și am fost de unul singur. Adevărul! Să moară copiii mei de am avut nicio gașcă în viața mea, decât de unul singur peste tot.

Am avut foarte multe bătăi și eu n-am luat bătaie de la nimeni. Eu nu am luat bătaie unu la unu de când sunt. Pentru că eu m-am născut și mi-am profesionat pumnu meu. În momentul în care nu mai puteaam să mai duc, apucam altceva. Apucam un cuțit, ceva…

Și-așa, câți a sărit pe mine, să am bine eu și sănătate, și .. nu m-a durut nici în pantofi. (..) Bătăi … Bătăi am făcut, că atuncea nu ieșea nimeni din țară, și tot ce exista șmecher era pă la pușcărie. Și atunci, căutai pă toate căile să-și vezi dă treaba ta, să poți să te liberezi. Da dacă nu puteai, n-aveai încotro, am avut 280 de rapoarte. Și am făcut 5 ani în termen.”, spunea tatăl lui Emi Pian.


loading...