Nicolae Guţă şi-a făcut testamentul. Vezi ce primeşte fiecare copil al manelistului

Nicolae Guţă şi-a împărţit deja averea, trecând toate bunurile pe numele copiilor. Manelistul a vrut să evite ca cei zece copii să ajungă să se certe din cauza banilor.

RomaniaTV.net
10 mart. 2015, 18:47
Nicolae Guţă şi-a făcut testamentul. Vezi ce primeşte fiecare copil al manelistului

Nicolae Guţă se gândeşte tot mai des la moarte. Pentru că are grave probleme de sănătate, manelistul şi-a făcut deja şi un testament. Ajuns la varsta de 48 de ani, el este constient ca ar putea suferi un nou infarct in orice clipa, mai ales ca nu respecta catusi de putin indicatiile medicilor.

„Eu pot sa crap in orice clipa, pentru ca asa este in viata. Astazi esti, maine nu mai esti. Nu vreau ca dupa ce eu nu o sa mai fiu, copiii mei sa se apuce sa se bata pe avere, sa ajunga dusmani. I-am invatat sa se iubeasca, sa se ajute si sa se respecte, tocmai de aceea le-am daruit inca de acum cate o casa, bani, masina. I-am ajutat pe fiecare cam in aceeasi masura, ca sa nu imi reproseze nimeni, nimic. Asa ca, dupa ce mor, nu vor avea pe ce sa se bata pentru ca nu am nicio avere, nu au ce imparti. Fiecare este asezat la casa lui, pe fiecare am incercat sa il fac om de bine, sa le fac cate un rost in viata. La randul lor, si ei ma iubesc si nu imi ies din cuvant. Deci, mi-am scris testamentul, dandu-le fiecaruia cate ceva”, a declarat Nicolae Guta, pentru CANCAN.ro.

Vezi şi: Răsturnare de situaţie în familia Guţă: Narcisa va AJUNGE după GRATII!