Nicolae Ioţcu, înlocuit la şefia CJ Arad. Vezi cine i-a preluat atribuţiile

Vicepreședintele liberal al Consiliului Județean Arad a preluat atribuțiile preşedintelui CJ, Nicolae Ioțcu, arestat preventiv pentru 30 de zile într-un dosar în care e acuzat de trafic de influență.

RomaniaTV.net
27 iul. 2015, 15:16
Nicolae Ioţcu, înlocuit la şefia CJ Arad. Vezi cine i-a preluat atribuţiile

Adrian Țolea (PNL) va asigura interimatul la şefia CJ Arad până când prefectul va emite ordinul de suspendare din funcție a lui Ioțcu, moment în care se va supune la vot desemnarea unui nou președinte al CJ Arad.

Citeşte şi Ce alte afaceri ilegale pregătea Nicolae Ioţcu, şeful CJ Arad, înainte de flagrantul DNA

„Dispoziția are caracter permanent, dar în momentul în care prefectul va emite ordinul de constatare a suspendării președintelui ca urmare a arestării, intrăm sub incidența unui articol de lege care ne obligă să convocăm o ședință a Consiliului Județean, în care unul dintre cei doi vicepreședinți va fi ales președinte interimar cu votul secret al majorității consilierilor”, a precizat Țolea pentru Actualități Arad.

Citeşte şi Nicolae Ioţcu, şeful CJ Arad, şpagă în cutia de whisky

Pe de altă parte, administratorul județului, Cristian Drăgan (foto), a plecat, luni, în concediu de odihnă, timp de două săptămâni. El a refuzat să facă orice fel de declarație presei. Până în acest moment lui Drăgan nu i s-a adus nicio învinuire, el fiind audiat doar ca martor în dosar.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, liberalul Nicolae Ioțcu, a fost reținut, vineri, de procurorii DNA Timișoara în urma unui flagrant de luare de mită. Şeful CJ a fost prins în timp ce primea 10.000 de euro de la un om de afaceri.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI din dosar. Şeful CJ Arad a primit o parte din ŞPAGĂ într-o cutie de whisky