Nicolae Mitea s-a însurat în secret. Primele imagini de la eveniment

Fostul fotbalist Nicolae Mitea s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Irina. Cei doi aşteaptă acum liniştiţi venirea pe lume a fetiţei lor.

RomaniaTV.net
29 ian. 2017, 15:38
Nicolae Mitea s-a însurat în secret. Primele imagini de la eveniment

Nicolae Mitea a ales să organizeze marele eveniment din viaţa lui şi a Irinei cu discreţie maximă. Au avut alături familiile, naşii şi câţiva apropiaţi.

„Suntem foarte fericiţi, dar şi obosiţi. (…) Eu sunt şi obosită. Mitea a spus DA mai răspicat. (…) Eu am fost mai curajos. A fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea de până acum şi cu singuranţă nu va fi utima, că vine şi cea mică. Nu a fost o petrecere foarte mică, am avut familia şi prietenii apropiaţi. Irina e mai emotivă, noi ne-am dorit din toată inima să face acest pas mai ales că vine şi cea mică şi să poarte numele” au declarat Nicky Mitea şi Irina pentru Spynews.ro.

Între Nicolae Mitea și Irina, logodnica lui, au existat, în urmă cu câteva luni, câteva probleme, cei doi petrecând câteva săptămâni despărțiți. Cu toate acestea, sentimentele au fost destul de puternice pentru ca cei doi să treacă peste acest hop, iar de atunci, recunoaște fotbalistul, împărtășește alături de logodnica sa o pasiune mai mare ca niciodată. Acum au decis să facă pasul cel mare, să se căsătorească, în curând va veni pe lume şi fetiţa lor.