Gest DISPERAT al lui Nicolae Mitea pentru a-şi relansa cariera de FOTBALIST

Nicolae Mitea, ajuns la vârsta de 30 de ani, este hotărât să recurgă la un gest disperat pentru a-şi relansa cariera.

09 oct. 2015, 15:13
Gest DISPERAT al lui Nicolae Mitea pentru a-şi relansa cariera de FOTBALIST

Nicolae Mitea a anuntat ca vrea sa mearga la Paris pentru a sta de vorba cu atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, fostul sau coleg de la Ajax, in speranta ca acesta ii va gasi o echipa.

„Stiti la ce ma gandeam? Stateam asa si ziceam sa ma duc la Paris, dupa Zlatan! El sigur poate sa ma ajute. Va dati seama, e un star mondial, un nume urias, sigur ar conta o vorba buna din partea lui. Zlatan e un super baiat, un caracter senzational. Ma gandeam serios la varianta asta, sa ma duc sa-l caut, sa discut cu el. Mereu ma lua cu glume cand eram la Ajax, e un tip care face pe toata lumea din jurul lui sa se simta bine”, a spus Mitea pentru Eu Sunt 12.

„Am probleme cu muschii, dar nu sunt terminat! Eu o stiu. Stiti de ce am nevoie? De un antrenor care sa aiba incredere in mine. De un om care sa-si asume riscul si sa mearga cu mine indiferent ce ar fi. Vreau timp, pentru ca am probleme cu muschii de la picioare. Dar pot sa fiu din nou fotbalist. Nu la acelasi nivel la care am fost, pentru ca e aproape imposibil si sunt constient de asta. Dar stiu ca pot juca si sunt nebun sa revin”, a mai spus Mitea.

Nicolae Mitea nu a mai jucat intr-un meci oficial din noiembrie 2011. El a mai avut o incercare de revenire la Chiajna, ramasa fara rezultat.