Nicolae Robu îl acuză pe Dominic Fritz de incompetenţă: „Acesta este adevărul şi făptuitorul trebuie să plătească!”

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, susţine că problemele grave cu încălzirea din oraşul de pe Bega se datorează în exclusivitate acţiunilor actualului edil, Dominic Fritz.

18 ian. 2022, 15:48
Nicolae Robu îl acuză pe Dominic Fritz de incompetenţă: „Acesta este adevărul şi făptuitorul trebuie să plătească!”

Nicolae Robu a enumerat, într-o postare pe Facebook, acţiunile lui Dominic Fritz, care, în opinia sa, au dus la situaţia fără precedent în care se află compania de termoficare Colterm şi cere ca actualul edil să răspundă în faţa legii.

„CALORIFERELE -TOT MAI RECI, TOT MAI CA ÎN ULTIMII ANI AI COMUNISMULUI!

Da, e o realitate că gazul s-a scumpit în toată Europa, dar Timișoara, primind un ajutor atât de mare cum a primit, pe de o parte punctual, pe de altă parte prin schema de intervenție adoptată cu ceva vreme în urmă la nivel național și îmbunătățită ieri, n-ar fi avut problemele pe care le are, dacă ar fi avut un Primar competent, un Primar responsabil, nu unul ca Dominic Samuel Fritz, care:

-a intrat în iarnă cu stoc de cărbune NUL, lucru FĂRĂ PRECEDENT în istorie, lucru nefăcut de NICIUN ALT PRIMAR din România!

-a creat într-un an și două luni de mandat o datorie suplimentară a COLTERM cât toată datoria istorică a acestei companii, cumulată timp de un sfert de veac și anume: cca 300 milioane lei

-a atras pt COLTERM o amendă de 107 milioane lei -adică 21 milioane euro!

ACESTA ESTE ADEVĂRUL și pt acest adevăr, făptuitorul TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ!”, a scris Nicolae Robu, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea continuă războiul cu Nicuşor Dan: „Nu a mişcat un deget de când a ajuns primar. Bucureştiul riscă să piardă 300 de milioane de euro din bani europeni”