Nicolae Timofti a vorbit cu Klaus Iohannis despre actuala situaţie din Republica Moldova

Publicat: Joi, 21 Ianuarie 2016 20:52 // Actualizat: Joi, 21 Ianuarie 2016 20:52 // Sursa: romaniatv.net

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a purtat astăzi, 21 ianuarie, o convorbire telefonică cu președintele României, Klaus Iohannis, notează UNIMEDIA, cu referire la un comunicat al președinției moldovene.

În cadrul discuției, au fost abordate relațiile bilaterale moldo-române și situația social-politică din Republica Moldova.

Președintele Iohannis a notat faptul că, prin învestirea noului Guvern în Republica Moldova s-a făcut un pas în depășirea crizei politice și în ideea implementării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Citeşte şi PE ia atitudine: Rusia nu trebuie să se amestece în conflictele din Georgia, Ucraina şi Republica Moldova

De asemenea, a fost reafirmată disponibilitatea celor două țări de a coopera intens în plan politic, economic și social. Președintele Timofti i-a mulțumit omologului său român pentru susținerea constantă pe care o acordă România Republicii Moldova.

Klaus Iohannis l-a invitat pe Nicolae Timofti să efectueze o vizită oficială în România, invitație care a fost acceptată și care ar urma să aibă loc în timpul apropiat.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 ian 00:05
...care au loc atât în județele din estul țării României, cât și pe teritoriul Republicii Moldova. CITEŞTE ŞI: Nicolae Timofti a vorbit cu Klaus Iohannis despre actuala situaţie din Republica Moldova loading… ...
21 ian 23:15
...telefonică cu președintele României, Klaus Iohannis, notează UNIMEDIA, cu referire la un comunicat al președinției moldovene. Citește mai departe… Nicolae Timofti a vorbit...
21 ian 21:13
... Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a purtat astăzi, 21 ianuarie, o...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H