Nicole Cherry are „probleme ciudate” în timpul sarcinii. „Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!”

Nicole Cherry a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că se confruntă cu niște probleme din cauza sarcinii, are în special vise extrem de bizare.

13 iun. 2021, 12:04
Nicole Cherry are „probleme ciudate” în timpul sarcinii. „Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!”

Ncole Cherry s-a destăinuit fanilor, pe pagina personală de Instagram, vedeta a spus că de când este însărcinată se confruntă cu niște probleme mai bizare. Nicole, care urmează să aducă pe lume o fetiță, a povestit că a avut vise extrem de ciudate, unul dintre ele o implică tocmai pe faimoasa cântăreață Rihanna.

”Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea. (…) Abia m-am trezit, fix acum 2 minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!”, a dezvăluit Nicole Cherry.

Nicole nu se sfiește să-și „documenteze” sarcina pe social-media și să împărtășească fanilor toate stările pe care le experimeantează în postura de „graviduță”.

„Eu sunt foarte obosită. Am muncit mult astăzi și chiar am nevoie de o pauză, dar sunt fericită că am terminat tot ce mi-am promis. Aproape tot. Mai am un pic de treabă la laptop”, le-a mai declarat Nicole fanilor, conform CanCan.

Nicole Cherry a anunțat recent că este însărcinată

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa, de aproape trei ani. Diferenţa de vârstă dintre cei doi este de opt ani. Nicole Cherry a lansat melodia „Scrie-mi pe suflet”, însoțită de un videoclip emoționant, prilej cu care care artista de 22 de ani,a făcut și marele anunț: este însărcinată. În videoclip apare și iubitul artistei, Florin.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a afirmat Nicole Cherry.

 

 


loading...