Nicole Cherry îşi doreşte să devină din nou mamă: „Clar, un băiețel!”

Nicole Cherry îşi doreşte să devină din nou mamă. Cântăreaţa a adus pe lume primul copil, o fetiţă, la sfârşitul anului trecut şi se bucură din plin de momentele petrecute alături de micuţa Anastasia. Însă, nu vrea să se oprească aici.

26 iul. 2022, 16:47
Nicole Cherry îşi doreşte să devină din nou mamă: „Clar, un băiețel!”
Nicole Cherry îşi doreşte să devină din nou mamă

Nicole Cherry îşi doreşte să devină din nou mamă. Artista în vârstă de 23 de ani își ține la curent prietenii virtuali cu lucrurile pe care le face zilnic, iar, recent, a și răspuns la o serie de întrebări din partea lor. Cântăreaţa a vorbit și despre cel de-al doilea copil şi a mărturisit că vrea să îşi mărească familia, însă nu prea curând, deoarece așteaptă ca micuța Anastasia să mai crească.

Nicole Cherry îşi doreşte să devină din nou mamă

Clar, un băiețel! Să ne și iasă, dar nu acum. Mai așteptăm câțiva ani”, a răspuns Nicole Cherry pe Instastory.

În cadrul unui interviu, Nicole Cherry a vorbit despre primele sentimente pe care le-a avut atunci când și-a strâns copilul în brațe pentru prima oară. Cântăreața este foarte fericită că a devenit mămică pentru prima oară și împărtășește gândurile frumoase: ”La spital m-au făcut să mă simt minunat, au avut grijă de noi foarte frumos, dar sentimentul de acasă nu e nicăieri. Ne-am bucurat extrem de tare, erau aici și bunicii. Am fost primite acasă de familie, iar după zilele acelea chiar simțeam nevoia să fiu alături de ei. Momentul când am luat-o în brațe a fost unic, clar atunci te simți împlinită și invincibilă.  Am încercat să introducem ușor fiecare persoană în casă, pentru că nici timpurile nu ne mai ajută să fim asa apropiați”.

Citeşte şi: Nicole Cherry a dezvăluit cu cine seamănă, de fapt, fiica ei, Anastasia: „Este activă și determinată”

Nicole Cherry şi-a revenit complet după sarcină

Nicole Cherry şi-a revenit complet după sarcină. La jumătate de an de când a devenit mamă, artista a ajuns şi în faţa ofiţerului de stare civilă în aceeaşi zi în care şi-a creştinat fetiţa, pe micuţa Anastasia.

Da, viaţa noastră s-a schimbat complet, dar este un sentiment unic şi pe care eu mi l-am dorit să-l simt de tânără. Mă bucur din inimă că l-am găsit pe Florin şi am reuşit să întemeiem familia la care visam. Şi nu ne oprim aici.

La o săptămână după ce am născut, mai aveam de dat jos vreo cinci kilograme – adică fix acele kilograme pe care le-am acumulat pe lângă sarcină. Iar acum, la şase luni de la naşterea ei, pot să spun că mi-am revenit complet.

Sunt mici chestii care, oricum, se schimbă în momentul în care devii mamă, corpul trece prin nişte schimbări. La mine, schimbările au fost bune, nu mă plâng, şi mi-am şi revenit repede. Mi-am dorit să-mi revin repede şi am avut grijă şi în sarcină să am o alimentaţie sănătoasă – în primul rând, pentru Anastasia şi, ulterior, să mă ajute şi pe mine, să nu-mi fie greu să revin la greutatea iniţială”, a declarat Nicole Cherry, pentru Okmagazine.ro.