Nicole Cherry, nuntă şi botez în aceeaşi zi. Cum arată rochia cântăreţei şi cum a îmbrăcat-o pe micuţa Anastasia. Primele imagini

Ziua de joi, 19 mai, a fost una specială pentru Nicole Cherry. Cântăreaţa a spus "DA" în faţa ofiţerului stării civile şi şi-a botezat fetiţa.

19 mai 2022, 18:53

Nicole Cherry, nuntă şi botez în aceeaşi zi. Artista s-a măritat şi şi-a botezat fetiţa joi, 19 mai. Deşi a fost o zi încărcată, vedeta şi-a ţinut la curent fanii cu fotografii de la cele două evenimente importante.

Nicole Cherry, nuntă şi botez în aceeaşi zi. Ce rochie a purtat vedeta

Citeşte şi De ce nu s-a măritat Carmen Chindriș până la 32 de ani: „Nu fug să caut. Stau şi aştept”

Nicole Cherry a strălucit în ziua în care a spus „DA” în faţa ofiţerului stării. A purtat o rochie albă, cu pene, iar machiajul a fost unul natural. Părul a ales să şi-l îndrepte.

Micuţa Anastasia a arătat superb într-o rochiţă albă, iar pe cap a purtat o bentiţă. Nici Florin, soţul cântăreţei, nu a fost mai prejos în ziua în care şi-a botezat fetiţa şi s-a căsătorit. A ales o cămaşă albă, o pereche de pantaloni închiși la culoare și un sacou gri.

Şi nașa Mădălina Petre a arătat impecabil într-o rochie albă, la fel ca cea a micuţei Anastasia. A optat tot pentru un look cât mai natural, însă a atras atenția tuturor cu ținuta sa. Nașul Narcis Petre a purtat un costum albastru și o cămașă albă.

Petrecerea are loc într-un local din Bolintin-Vale, care aparţine familiei Bădălău. Nicole Cherry şi Florin vor petrece până dimineaţa, împreună cu cei 300 de invitaţi. Nume sonore din industria muzicală sunt pe listă, printre care Andra, Damian Drăghici, dar și Mălina Avasiloaie.

Citeşte şi Bobonete și Dani Oțil, imagine de colecţie. „Soția care face poza este tot aia de când erai sărac!”