Nicole Cherry se confruntă cu probleme de sănătate chiar înainte să nască. Artista a dezvăluit totul

Nicole Cherry este în al treilea trimestru de sarcină, însă viitorea mămică se confruntă cu probleme de sănătate specifice femeilor aflate în situația ei.

19 oct. 2021, 10:47
Nicole Cherry se confruntă cu probleme de sănătate chiar înainte să nască. Artista a dezvăluit totul

Nicole Cherry mai are doar puțin timp până când va naște și s-a confesat fanilor, pe Instagram, care sunt problemele cu care se confruntă în această perioadă.

Micile pe care artista le întâmpină sunt oarecum specifice pentru o viitoare mămică, însă cu siguranță îi dau multe bătăi de cap.

Artista a făcut o serie de mărturisiri pe contul personal de Instagram și a vorbit despre problemele cu care se confruntă cu puțin timp înainte de a deveni părinte pentru prima dată.

Nicole Cherry a dezvăluit internauților că are probleme cu somnul și adoarme foarte greu, iar cele mai dificile momente sunt atunci când se trezește în timpul nopții și nu mai poate adormi la loc. De asemenea, vedeta a mai spus că este conștientă de faptul că mult timp de acum înainte va avea această problemă, respectiv cu somnul.

„Am niște cearcăne de toată frumuseștea pentru că nu prea mai dorm noaptea. Adorm foarte greu și dacă mă trezesc peste noapte, iar adorm foarte greu și… s-a dus somnul ăla frumos și lin pe care îl aveam înainte și cred că pentru mult timp de acum încolo.”, a mărturisit Nicole Cherry pe Instagram.

Nicole Cherry a dezvăluit cum a descoperit că este însărcinată: „Testul ăsta își bate joc de mine. Mama mi-a spus că sunt nebună”

Nicole Cherry a șocat pe toată lumea cu vestea că este însărcinată la doar 22 de ani. Artista a dezvăluit în cadrul show-ului „Vorbește Lumea” că și-a dorit să fie o mamă tânără.

Ea a povestit pentru prima dată că maniera în care a bănuit că ar putea fi gravidă a fost prin intermediul unui test de sarcină, care, spre surprinderea artistei, nu a fost concludent.

Nicole Cherry a mai spus că sarcina a fost una programată și a făcut în așa fel ca micuța care se va naște peste câteva luni să fie în aceeași zodie cu ea.

„Am o sarcină normală, n-am avut probleme cu poftele și de asta cred că m-am menținut foarte bine. Până la trei luni a fost o oboseală mare, dar după asta nu am mai avut nicio problemă. Eu am făcut ce m-a tăiat pe mine capul.

M-am gândit mereu la faptul că o să rămân cu Florin, deși unii mi-au zis că poate nu o să fie așa. Îmi place să trăiesc în prezent. Am simțit că el e bărbatul cu care o să rămân. Sarcina a fost programată și chiar am vrut să fie și zodia mea – săgetător. Când i-am spus mamei…și-a făcut cruce și mi-a zis că sunt nebună.

Mi-a zis că râde Dumnezeu de mine cu planurile astea, dar iată că o să fie așa cum am vrut eu. Înainte să-mi fac testul am avut niște dureri groaznice și atunci am sunat-o pe mama. Ea mi-a zis că e prea devreme, dar eu l-am luat deja. A doua liniuță era ștearsă. Am sunat-o pe mama și i-am zis: „Testul ăsta își bate joc de mine!”. Lui Florin i-am zis atunci, după ce am așteptat o oră”, a mărturisit Nicole Cherry pentru „Vorbește Lumea”