Nicole Cherry și-a uimit toți fanii! Cum a petrecut vedeta Crăciunul anul acesta – FOTO

Nicole Cherry a hotărât ca anul acesta să peatreacă Crăciunul împreună cu cei dragi. Vedeta tocmai ce a născut lunile trecute le-a dezvăluit fanilor ipostaza emoționantă în care a fost surprinsă, alături de fetița și logodnicul ei.

25 dec. 2021, 18:28
Nicole Cherry și-a uimit toți fanii! Cum a petrecut vedeta Crăciunul anul acesta – FOTO
Nicole Cherry se mărită

Nicole Cherry și-a uimit toți fanii! Toată lumea știe dorința arzătoare a cântăreței de a devenit mămică, iar acum totul s-a transormat în realitate. Nicole Cherry a născut la finalul lunii noiembrie o fetiță frumoasă și sănătoasă.

Nicole Cherry și-a uimit toți fanii! Cum a petrecut vedeta Crăciunul anul acesta

Cu ocazia Crăciunului, vedeta a postat o fotografie emoționantă alături de Anastasia și de tatăl micuței. Iar tabloul de familie pare desprins din povești! Fanii n-au contenit cu urările de bine și au înroșit butonul de like.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

”Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie … să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. E frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva”, a dezvăluit Nicole Cherry la Xtra Night Show, în urmă cu ceva timp.

Povestea de dragoste dintre Nicole Cherry şi Florin. Ce diferenţă de vârstă există între cei doi: „Aveam 16 ani”

Povestea de dragoste dintre Nicole Cherry şi Florin. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi curând vor avea o fetiţă. S-au cunoscut pe vremea când cântăreața avea doar 16 ani, între ei existând o diferență destul de mare de vârstă.

„Nu neapărat că nu aveam ochi pentru el, dar pur și simplu nu era momentul. Fiind și mai mică în momentul ăla – el e mai mare cu 8 ani – diferența se simțea puțin mai tare atunci. Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte atât de tare ca atunci când aveam 16.

Ușor, ușor, am început să vorbesc cu el, să-l cunosc, să-mi dau seama că e un om care mă face să zâmbesc și care are simțul umorului, ceea ce pentru mine e foarte tare. Era, așa, mai mult o chestie între noi…

Pur și simplu, din respect pentru tata, mă ajuta de fiecare dată când aveam nevoie. Râdeam când ne întâlneam și, ușor, ușor, am râs atât de mult că… am rămas împreună.”, a declarat Nicole Cerry pentru Viva.ro.

Citește și: Nicole Cherry, mărturisiri neobișnuite despre sarcină. Semnul divin care i-a dezvăluit numele copilului: „Nu mi-e teamă de absolut nimic”