Nicoleta Luciu a apărut pe plajă ca o GOSPODINĂ consacrată. Uite-o cum poate să arate! VIDEO

În ciuda eforturilor pe care le face pentru a reveni la trupul de odinioară, când încă nu avea copii, Nicoleta Luciu s-a afişat pe litoral cu o ţinută demnă de o gospodină: cu aripioare, burtă şi plină de celulită.

RomaniaTV.net
29 iul. 2014, 07:15

Silueta îi dă mari bătăi de cap Nicoletei Luciu, o dovedesc ultimele sale apariţii pe plajă, la mare. Imaginea ei de acum a Nicoletei Luciu este departe de ceea ne obişnuise în urmă cu câţiva ani.

În imaginile surprinse de wowbizz se vede că fostul fotomodel pare să fi pierdut lupta cu kilogramele în plus şi cu celulita, potrivit România TV

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, Nicoleta Luciu stă pe nisip cu un turban din tricou pe cap şi vorbeşte cu o prietenă. Fără să-i pese prea tare de aspectul său, Nicoleta şi-a lăsat la vedere aripioarele şi celulita.

Vezi şi Nicoleta Luciu, Daniela Crudu, Cătălin Botezatu şi Giani Kiriţă, aşa cum nu i-ai văzut niciodată

De altfel, Nicoleta Luciu a recunoscut că s-a îngrăşat câteva kilograme în ultima perioadă, dar, cu zâmbetul pe buze, declara că va scăpa de ele foarte repede. „Am stat mult cu copiii acasă, mi-am dorit asta şi am rezolvat problemele la grădiniţă şi la şcoală şi îţi dai seama, toată ziua stând în casă, mai guşti, mai alternezi la mâncare…”, a explicat vedeta.


loading...