Nicoleta Luciu, luată la roast de sora ei, Iuliana: „Ea a dormit cu el în pat, tu, doar cu poza!”

Nicoleta Luciu, luată la roast de sora ei, Iuliana. Vedeta s-a retras din televiziune, atunci când a întemeiat o familie cu Zsolt Csergo, căruia i-a dăruit patru copii. Mai mult decât atât, s-a mutat la Miercurea Ciuc, de unde este soţul ei.

04 nov. 2022, 18:49
Nicoleta Luciu, luată la roast de sora ei, Iuliana: „Ea a dormit cu el în pat, tu, doar cu poza!”
Nicoleta Luciu, luată la roast de sora ei, Iuliana

Nicoleta Luciu, luată la roast de sora ei, Iuliana. Momentele de jurizare la iUmor au fost o provocare pentru fosta actriţă şi fotomodel, care a ocupat locul juratului-surpriză, avându-i alături pe Cheloo, Delia și Costel.

Cu Doinița Oancea, Nicoleta Luciu s-a cunoscut în urmă cu 15 ani, iar la scurt timp au ajuns să fie surori într-un serial tv. Relația lor s-a consolidat de-a lungul timpului și în viața privată. „Nicoleta, vreau să spun că tu ești o femeie extraordinară! În primul rând, că le faci pe toate dintr-odată. Ca de exemplu: ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro, dintr-o căsătorie. (…). Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță… ăsta era visul ei, dar, până la urmă, a renunțat“, a spus Doinița Oancea în timpul roast-ului.

Citeşte şi: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în 2 luni. Dieta minune pe care o poate aborda oricine

Nicoleta Luciu, luată la roast de sora ei, Iuliana

Cea care nu a lipsit a fost chiar sora ei, Iuliana. „Nu știu dacă ți-a spus cineva că ai ceva în comun cu Angelina Jolie… Da, amândouă ați fost îndrăgostite de Brad Pitt… doar că ea a dormit cu el în pat, tu, doar cu poza! (…)

Dar e o tipă tare bună la suflet! (…). Așa de mult mă bate la cap să mă așez la casa mea, de zici că e arhitect“, a glumit Iuliana Luciu, stârnind hohote de râs.

Pe Nicoleta Luciu a luat-o la roast și Luminița Dulgheru, prietenă bună cu vedeta tv de peste 20 de ani. Pe lângă amintirile pe care le au împreună, ele au în comun un alt aspect important: amândouă sunt mame de tripleți.

Pe noi ne leagă o prietenie frumoasă și nu doar pe noi, ci și pe copiii noștri. Din păcate, atunci când ne întâlnim, nu prea ne înțelegem… pentru că noi suntem 2 și ei sunt 7“, a spus apropiata vedetei.