Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în 2 luni. Dieta minune pe care o poate aborda oricine

În urmă cu doar câțiva ani, Nicoleta Luciu putem spune că pierduse lupta cu kilogramele. Dar, vedeta a decis imediat să ia atitudine pentru a scăpa foarte repede de această problemă.

24 iun. 2022, 20:07
Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în 2 luni. Dieta minune pe care o poate aborda oricine

Atunci, în mai puțin de două luni Nicoleta Luciu a reușit să slăbească 35 de kilograme. De atunci, actrița a reușit să se mențină în formă. Iată ce dietă a ținut!

Dieta care a ajutat-o pe Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în 2 luni

Nicoleta Luciu a ținut o dietă extrem de simplă, care te-ar putea ajuta și pe tine să scapi de surplusul de grăsime. Pe lângă tratamentele de înfrumusețare, actrița un regim ușor, dar drastic.

Dieta pe care a ținut-o Nicoleta Luciu este recomandat, de altfel, mai ales femeilor sănătoase, care nu se confruntă cu diferite afecțiuni. Regimul este diversificat și presupune consumul a 1.000 – 1.500 de calorii pe zi.

Citește și: Nicoleta Luciu se întoarce la TV? Ce emisiune ar prezenta alături de Cove

Totuși, dieta pe care a ținut-o Nicoleta Luciu are și anumite condițiii: carnea nu se amestecă cu carbohidrații, iar lactatele nu trebuie să lipsească deloc. E formată din 5 mese zilnic și se bazează pe supă de pui și compot.

Supa de pui trebuie să conțină 100 de grame de carne slabă și 300 de grame de legume. În timpul zilei, trebuie să consumi și două batoane fitness, dar și mere, sub formă de compot.

După ce a trecut ceva timp, poți introduce în alimentația ta și 500 de grame de iaurt cu fulgi de grâu germinat, salate și pește la grătar.

Mai mult decât atât, compotul se face din 7 sau 8 mere. Fructele se feliază sau se taie cuburi, se fierb în doi litri de apă și nu se adaugă, sub nicio formă, zahăr.

Merele trebuie să se înmoaie în urma procesului de fierbere. Compotul se consumă drept gustare.

Problema neașteptată de sănătate pe care o are Roza din Inimă de Țigan

Vedeta are probleme cu podoaba capilară, iar pentru asta a fost nevoită să apeleze la un anumit tratament ca să își poată întreține părul. Tratamentul special pentru păr se face celor care suferă de alopecie sau persoanelor care au probleme de acest gen.

Pachetul unui astfel de tratament costă între 1.000 și 1.900 de euro, iar tratamentul durează patru sau șase luni. „Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are Luciu”, a spus Nicoleta Luciu.

Citește și: Lucian Viziru, despre partida de amor cu Nicoleta Luciu: „Încercam să nu îi ating limba”

„Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, a scris Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare.