Nicoleta Luciu, partidă de amor într-un hotel super-luxos

Nicoleta Luciu a făcut dezvăluiri intime. Fosta asistentă a dat detalii despre cea mai spectaculoasă partidă de amor din viaţa ei. Fosta asistentă a mărturisit că totul s-a întâmplat într-un loc super-luxos.

RomaniaTV.net
06 mart. 2017, 17:14
Nicoleta Luciu, partidă de amor într-un hotel super-luxos

Nicoleta Luciu a dezvăluit care a fost locul unde a petrecut cea mai spectaculoasă partidă de amor şi pe care nu-l va uita niciodată, scrie cancan.ro. „Într-un apartament super-luxos, într-un hotel super-luxos, la etajul 30” s-a petrecut cea mai spectaculoasă partidă de amor a Nicoletei Luciu, potrivit declaraţiilor vedetei.

Nicoleta Luciu și-a operat brațele, pentru a scăpa de pielea care îi atârnă. Vedeta a ținut secret acest lucru și, la câteva zile după intervenția chirurgicală, bruneta a făcut totul public. Aceasta a postat și o imagine pe contul de Facebook, pentru a le arăta fanilor cum arată acum.

„Este vorba despre braţe. După o anumită vârstă, se depune, se vede dacă nu faci foarte mult sport sau deloc. Anumite zone de pe braţe încep să ia volum şi gravitaţia să îşi spună cuvântul. Nu am vrut să spun „atârnat”, dar asta s-a întâmplat şi la mine. Vânătăile au durat puţin mai mult, de aceea nu am vrut să vă arăt”, a devăluit Nicoleta Luciu într-o postare de pe Facebook.

Citeşte şi Cel mai sexy videoclip filmat vreodată în România. Nicoleta Luciu a filmat goală, alături de o celebră actriţă VIDEO

Nicoleta Luciu a scăpat de celulită și le-a mărturisit prietenilor virtuali cum a reușit. Mamă a patru copii, bruneta este la fel de sexy, însă este foarte atentă la alimentația zilnică. Are o viață activă și mănâncă sănătos.