Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre relaţia soţul ei, Zsolt: „Aşa stau lucrurile între noi doi”

Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre relaţia soţul ei, Zsolt, după ce, în ultima vreme, au tot existat zvonuri că sunt la un pas de divorţ. Mai mult, acestea au fost alimentate de faptul că vedeta îşi tot exprimă opinia că vrea să revină la TV.

08 nov. 2022, 10:08
Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre relaţia soţul ei, Zsolt: „Aşa stau lucrurile între noi doi”
Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre relaţia soţul ei, Zsolt

Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre relaţia soţul ei, Zsolt. De dragul bărbatului, fosta actriţă a ales să se retragă din televiziune, în urmă cu mai bine de zece ani. Chiar dacă avusese succesul dorit, mai ales că a jucat și în diferite producții de film, a renunțat la luminile reflectoarelor pentru o viață liniștită alături de partenerul ei de viață.

Recent, şi-a exprimat public dorinţa de a reveni pe micile ecrane. A filmat câteva ediţii la emisiunea iUmor, de pe Antena 1, însă ea spune că vrea ceva permanent, să vină o dată pe săptămână în Capitală.

Am filmat trei emisiuni pentru Antena 1. Nu m-am mutat în București. Stau tot în Miercurea – Ciuc. Am făcut naveta când veneam să filmez. Îmi doresc să revin în televiziune, dar momentan sunt toate locurile ocupate.

Vreau un proiect în care să am o emisiune o dată pe săptămână. Nu mai mult! Nu îmi doresc să fie în fiecare zi, pentru că nu pot. O dată pe săptămână este suficient! Pe mine mă mulțumește. Acum, eu una, aștept oferte. Sunt deschisă la propuneri!”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru Click.ro.

Citeşte şi: La ce alimente a renunţat Nicoleta Luciu: „Cică îmbătrânești de la ele, eu vreau să fiu veșnic tânără”

Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre relaţia soţul ei, Zsolt

În anul 2012, Nicoleta Luciu și afaceristul, Zsolt Csergo, și-au oficializat relația cu acte în regulă, după care a urmat un eveniment organizat cu fast, cu invitați aleși pe sprânceană. Timpul a trecut și iată că cei doi se iubesc, în continuare, și au o familie frumoasă, cu patru copilași sănătoși și voioși: Zsolt Jr., Karol, Kim și Kevin, în ciuda speculaţiilor că ar fi la un pas de despărţire.

Copiii sunt bine! Mi-au schimbat mult viața, dar chiar și așa pot să îți zic că e suficient. Nu îmi mai doresc alt copil. Am și 42 de ani. Este ok așa cum sunt! Nu mă consider o mamă eroină pentru că am patru copii. Sunt femei care au și câte 10 copii. Acele persoane sunt mame eroine, nu eu.

Ne creștem copiii așa cum credem, eu și Zsolt, că așa este mai bine și mai frumos. Soțul este și el bine, sănătos. Ne înțelegem minunat și nu avem probleme în cuplu. Nu știu ce ai auzit tu… Nu știu ce probleme… Eu pot să îți zic că lucrurile între noi doi sunt foarte bune”, a mai spus Nicoleta Luciu.