La ce alimente a renunţat Nicoleta Luciu: „Cică îmbătrânești de la ele, eu vreau să fiu veșnic tânără”

La ce alimente a renunţat Nicoleta Luciu. Bruneta, în vârstă d 42 de ani, recunoaşte că metabolismul nu mai este ca la 20 de ani, astfel, trebuie să fie mult mai atentă la ce mănâncă, pentru că se vede imediat.

07 nov. 2022, 15:47
La ce alimente a renunţat Nicoleta Luciu: „Cică îmbătrânești de la ele, eu vreau să fiu veșnic tânără”
La ce alimente a renunţat Nicoleta Luciu

La ce alimente a renunţat Nicoleta Luciu. Vedeta și-a dezvăluit unul dintre secrete, prin care reuşeşte să se menţină în formă. A ales să renunțe la carne și lactate și a mărturisit că este vegetariană. Din dorința de a fi veșnic tânără, cu o siluetă „trasă prin inel”, și-a schimbat stilul alimentar.

La ce alimente a renunţat Nicoleta Luciu

În doar șase săptămâni, a reușit să slăbească în jur de 30 de kilograme. În perioada respectivă, a consumat supă de pui, compot și ceai.

Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu nu mânânc decât să pot să merg pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal.

Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, a povestit Nicoleta Luciu.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu vrea să se întoarcă la TV. Bruneta este pusă pe schimbări: „Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”

Nicoleta Luciu, luată la roast de sora ei, Iuliana

Momentele de jurizare la iUmor au fost o provocare pentru fosta actriţă şi fotomodel, care a ocupat locul juratului-surpriză, avându-i alături pe Cheloo, Delia și Costel. Cu Doinița Oancea, Nicoleta Luciu s-a cunoscut în urmă cu 15 ani, iar la scurt timp au ajuns să fie surori într-un serial tv. Relația lor s-a consolidat de-a lungul timpului și în viața privată.

Nicoleta, vreau să spun că tu ești o femeie extraordinară! În primul rând, că le faci pe toate dintr-odată. Ca de exemplu: ai făcut 3 copii dintr-o sarcină și 25 de milioane de euro, dintr-o căsătorie. (…). Puțini oameni știu că Nicoleta Luciu a vrut să fie călugăriță… ăsta era visul ei, dar, până la urmă, a renunțat“, a spus Doinița Oancea în timpul roast-ului.