Nicoleta Luciu va lucra la Antena 1 ca să scape de datorii! Vedeta trebuie să achite contractul neonorat semnat pentru „Asia Express”

Nicoleta Luciu, ajunsă la vârsta de 42 de ani, a publicat în ultima perioadă mai multe imagini cu ea dintr-un platou de televiziune, fără a oferi însă detalii, dar toată lumea a înţeles că este vorba despre o revenire a vedetei la Antena 1.

03 nov. 2022, 11:16
Nicoleta Luciu va lucra la Antena 1 ca să scape de datorii! Vedeta trebuie să achite contractul neonorat semnat pentru „Asia Express”
Nicoleta Luciu va lucra la Antena 1 ca să scape de datorii! Vedeta trebuie să achite contractul neonorat semnat pentru "Asia Express"

Nicoleta Luciu va lucra la Antena 1 ca să scape de datorii! Vedeta este nevoită să apară în show-urile de la Antena 1 pentru a stige datoria cauzată de contractul neonorat semnat vpentru participarea la „Asia Express”, scrie Click!. Mai precis, acum patru ani, fostul iepuraş Playboy a acceptat oferta primită de la Antena 1 de a participa în reality-show-ul „Asia Express”, alături de sora sa, Iuliana Luciu. Cele două au semnat contractul, dar n-au mai participat la emisiune! „Ne-am fi dorit să participăm împreună în experienţa «Asia Express», însă pentru Nicoleta ar fi fost cam dificil să stea două luni plecată din ţară. Are patru copii de care trebuie să aibă grijă, programul unei mame este, mai mereu, foarte încărcat”, a explicat la acea vreme Iuliana Luciu, pentru TV Mania.

Cele două au fost înlocuite atunci de Antena 1 cu solistele Raluka şi Ana Baniciu, care au şi câştigat competiţia!

Citeşte şi: FOTO: Ce mai face Nicoleta Luciu, fostul iepuraș Playboy

Dacă Iuliana Luciu a participat la show în 2019, alături de Margherita de la Clejani, se pare că acum a venit vremea ca şi sora sa să scape de datorii, au dezvăluit surse din apropierea vedetei: „Este vorba despre un contract mai vechi, pentru „Asia Express”. Abia acum, Nicoleta Luciu şi-a putut onora obligaţiile, de aceea va apărea în perioada ce urmează în mai multe producţii de la Antena 1. Nu este o revenire propriu-zisă, ci o şteregere a unor datorii, căci la vremea respectivă primise banii, chiar dacă nu a mai participat la reality-show”.

Citeşte şi: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în 2 luni. Dieta minune pe care o poate aborda oricine

Din acest motiv, în perioada următoare, Nicoleta Luciu va fi prezentă în mai multe emisiuni de la Antena 1, printre care „iUmor” sau „Preţul cel bun”.