Nicoleta Luciu se întoarce la TV? Ce emisiune ar prezenta alături de Cove

Nicoleta Luciu se întoarce la TV? În ultima vreme, sunt tot mai multe zvonuri care o au în prim-plan pe fosta actriţă şi anume că ar reveni pe micul ecran, unde ar trebuie să prezinte o emisiune alături de Cove.

31 mart. 2022, 09:44
Nicoleta Luciu se întoarce la TV? Ce emisiune ar prezenta alături de Cove
Nicoleta Luciu se întoarce la TV?

Nicoleta Luciu se întoarce la TV? Frumoasa brunetă ar fi pe cale să semneze un nou contract cu Prima TV și să i se dea pe mână o emisiune despre nunți. Vedeta a mai prezentat un astfel de show, în 2015, tot la Prima TV, atunci când îl avea partener pe Denis Ștefan, fostul ei coleg din telenovelele „Inimă de țigan” și „Regina”.

Nicoleta Luciu se întoarce la TV?

Partener îi va fi nimeni altul decât Cove, pe numele lui real Gabriel Coveșeanu, scrie Click.ro. Cei doi au participat împreună la mai multe emisiuni și, la un moment dat, au gătit unul pentru celălalt într-un proiect de emisiune al lui Horia Vîrlan. Cove este acum partenerul de prezentare al Dianei Bart, la emisiunea „Flash Monden”.

Însă, se pare că show-ul pregătit pentru Cove și Luciu întârzie să apară pe micile ecrane și asta s-ar fi întâmplat cel mai probabil din cauza pandemiei, având în vedere că multe evenimente private au fost restricționate.

Citeşte şi: Nicoleta Luciu s-a pozat fără pic de machiaj. Cum arată vedeta la 41 de ani

Dieta cu care Nicoleta Luciu vrea să întoarcă iar toate privirile

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, dar fanii vedetei sunt în continuare la curent cu ceea ce se întâmplă în viața acesteia. Nicoleta Luciu este foarte activă pe rețelele de socializare și comunică în permanență cu prietenii virtuali. Astfel, vedeta a decis să lanseze în urmă cu ceva timp o provocare în mediul online și să înceapă o dietă alături de doamnele și domnișoarele care o urmăresc pe Instagram și care își doresc să slăbească rapid.

Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideți de joi să începem o super dietă. Până la vară să fim super frumoase și să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata.”, a spus Nicoleta Luciu.

Pentru a le veni în ajutorul femeilor care vor să înceapă această dietă, Nicoleta Luciu a dezvăluit o rețetă simplă și care poate fi preparată rapid. Mai exact, vedeta a ales ca la masa de seară să consume o salată cu spanac, ou, perle de brânză și rucola. În plus, vedeta a spus că în salate pot fi adăugate brânză, ou, nuci sau carne slabă.

Noua dietă a Nicoletei Luciu, pe bază de psyllium: ”Sunt mulţumită de greutatea mea, am 60 de kilograme”.