Nicoleta Luciu vrea să se întoarcă la TV. Bruneta este pusă pe schimbări: „Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”

Nicoleta Luciu vrea să se întoarcă la TV. De câţiva ani, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor şi s-a mutat la Miercurea Ciuc, acolo unde locuieşte împreună cu soţul şi cei patru copii. Acum, micuții au mai crescut, iar bruneta are mai mult timp liber.

22 sept. 2022, 19:33
Nicoleta Luciu vrea să se întoarcă la TV. Bruneta este pusă pe schimbări: „Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”
Nicoleta Luciu vrea să se întoarcă la TV

Nicoleta Luciu vrea să se întoarcă la TV. Chiar dacă nu mai locuiește în Capitală, vedeta spune că acest lucru nu este un inconvenient. Este obișnuită să facă naveta, așa că nimic nu o împiedică să revină pe sticlă. Vedeta spune că este un oraș ideal, mai ales pentru cei mici şi nu ia în considerare să se mute definitiv la Bucureşti.

Citeşte şi: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în 2 luni. Dieta minune pe care o poate aborda oricine

Nicoleta Luciu vrea să se întoarcă la TV

Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii. Nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen.

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi. Iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz.

Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie aici frumoasă, cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare. Poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic. Iar la câteva minute sunt pârtii de schii, unde învață copiii. 

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină. Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit Impact.ro.