Nicoleta Nucă, cerută de soţie. Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă FOTO

Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex, un celebru producător muzical. Vedeta este foarte discretă în privința vieții sale persoanele, însă mai oferă indicii despre ce se petrece cu adevărat în sufletul artistei.

04 oct. 2018, 07:09

Nicoleta Nucă a postat o fotografie cu iz romantic pe Instagram, în care apare zâmbitoare și foarte fericită, însă pe deget a răsărit un inel ce pare a fi de logodnă, scrie spynews.ro. Să-i fi spuns artista mare „DA” iubitul său? Ce-i drept, Nicoleta Nucă debordează de fericire în ultimul timp și nu își ascunde deloc iubirea față de iubitul artist, fie că sunt doar declarații în presă și nu poze postate pe rețelele sociale.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Ispita NICOLETA, provocată de Jorge. „FAC amor PENTRU BANI…” VIDEO

„Pur și simplu, ne iubim, nu avem un motiv anume. Încercăm să petrecem mult timp împreună, să ne bucurăm de lucrurile mici. Suntem foarte ocupați și în acele ore pe care le petrecem împreună, profităm. Fizic îmi plac la el ochii, îi are albaștrii. Îmi place faptul că se poartă cu mine așa cum mi-am dorit, mă face să mă simt iubită și frumoasă și mă susține în tot ce fac.”, a declarat Nicoleta Nucă despre iubitul său.