Nicoleta Nucă se mărită. Când va avea loc marele eveniment: „Nu vreau să fiu genul ăla de mireasă isterică, crizată”

Nicoleta Nucă se mărită. În urmă cu un an, artista a fost cerută de soție, iar acum se pregătește să meargă la altar la brațul iubitului său. În urmă cu ceva timp spunea că marele eveniment va avea loc în Italia, acolo unde a și stat o bună perioadă de timp.

29 sept. 2022, 15:22
Nicoleta Nucă se mărită. Când va avea loc marele eveniment: „Nu vreau să fiu genul ăla de mireasă isterică, crizată”
Nicoleta Nucă se mărită

Nicoleta Nucă se mărită. Vedeta a mărturisit că nu a programat nimic, nu ştie unde va avea loc evenimentul, nu au stabilit o dată sau o locaţie, singurul detaliu este că va fi undeva în primăvară. Cântăreaţa a spus că nu este deloc o persoană tradiționalistă și încearcă să dea la o parte regulile societății în care trăim.

Citeşte şi: VIDEO Fiica lui Smiley a făcut primii paşi. Mesajul emoţionant scris de Gina Pistol: „E atât de încântată”

Nicoleta Nucă se mărită

Noi suntem foarte spontani de felul nostru și recunosc că nu am planificat absolut nimic, nici macar nu avem o dată… o perioadă poate sa zic că avem, în primăvara, dar nu avem nici locație, nici rochie, absolut nimic, așa ne-am obișnuit noi să facem.

Probabil o să facem totul pe ultima sută de metri pentru că, în continuare rămâne ideea că ne dorim ceva foarte intim, foarte restrâns, cu extrem de puțini oameni și atunci nu cred că o să fie nevoie de pregătiri cu un an înainte, cu nebunie , cu isterie și cu crize, că nu vreau să fiu genul ăla de mireasă isterică, crizată.

Nu prea cred că ai nevoie de nași. Adică putem foarte bine să ne celebrăm nunta și fără ei. Oricum oamenii cei mai importanți din viața noastră vor fi alături de noi și asta contează cel mai mult„, a spus Nicoleta Nucă, la Antena Stars.