Nicoleta şi-a pierdut viaţa în accidentul de autocar din Bulgaria. Lucra ca ghid turistic şi peste două zile urma să plece cu fetiţa ei în vacanţă

Nicoleta este una dintre cele trei persoane de cetăţenie română care şi-au pierdut viaţa în accidentul de autocar din Bulgaria, de lângă Veliko Tarnovo. Femeia era vorbitoare de limba turcă şi lucra ca ghid la firma care organiza excursiile în Anatolia.

10 aug. 2022, 13:56
Nicoleta şi-a pierdut viaţa în accidentul de autocar din Bulgaria. Lucra ca ghid turistic şi peste două zile urma să plece cu fetiţa ei în vacanţă

Nicoleta era din Buzău şi avea 42 de ani. Era mama a doi copii: un băiat, acum student în Olanda, din primul mariaj cu un cetăţean turc, şi o fetiţă de 7 ani, din a doua căsătorie.

Destinul tragic a făcut ca Nicoleta să se afle în autocarul românesc implicat în accidentul de lângă Veliko Tarnovo, în Bulgaria. Femeia cunoştea limba turcă şi lucra ca ghid turistic la firma care organiza excursiile în Anatolia.

Vineri, buzoianca se întorcea din Turcia, iar la începutul acestei săptămâni urma să plece la mare, pe litoralul românesc, împreună cu fetiţa sa, scrie Adevărul. Nu a mai apucat, căci şi-a găsit sfârşitul la doar câteva sute de km de casă.

Citeşte şi: EXCLUSIV Mărturia şoferului român din autocarul morţii. Ce a făcut şoferul turc înainte de accidentul cumplit din Bulgaria

În urmă cu şapte ani, tatăl Nicoletei a murit tot într-un accident rutier.

Cel mai probabil, fetiţa Nicoletei va rămâne în grija tatălui. Nicoleta şi soţul ei se aflau în proces de divorţ, dar decizia finală nu fusese pronunţată.

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii, în vizită la pacienţii răniţi în accidentul de autocar în Bulgaria: Sunt conştienţi şi cooperanţi. Trebuie reechilibraţi şi psihologic

Vă reamintim că un autocar cu 26 de pasageri, condus de un şofer turc, a fost implicat într-un accident grav pe o şosea în apropiere de Veliko Tarnovo. În urma accidentului, trei români au murit şi mai mulţi au fost răniţi. Cinci dintre răniţi au fost transferaţi cu elicoptere SMURD de la spitalul din Veliko Târnovo la Spitalul Floreasca din Bucureşti.