Nicoleta Svârlefus vine cu vești bune pentru zodii. O parte dintre nativi primesc atenționări pe plan sentimental

Astrologul Nicoleta Svârlefus vine cu vești bune pentru zodii, dar are și câteva atenționări pentru o parte din nativi.

22 mai 2023, 11:06
Nicoleta Svârlefus vine cu vești bune pentru zodii. O parte dintre nativi primesc atenționări pe plan sentimental
Nicoleta Svârlefus, previziuni pentru zodii

Nicoleta Svârlefus este coaching transformational și cosilier în astrologie, aducând vești bune și atenționări și atenționări pentru zodii, pe YouTube. Astroloaga are dezvăluiri pentru nativi  și spune că fiecare dintre aceștia are calități și defecte. Aceasta a vorbit despre caracteristicile fiecărei zodii, la emisiunea Vorbește Lumea.

Previziuni pentru zodii făcute de Nicoleta Svârlefus

Berbec 

Berbecii sunt competitivi din fire și au nevoie de scopuri foarte înalte. Dacă nu au pentru ce să lupte, tind să se implice în situații conflictuale. Vor să stârnească ceva în fiecare loc pe care îl vizitează, pentru că sunt adevărați războinici. Sunt energici, plini de ambiție și deschizători de drumuri.

Taur

Nativii acestei zodii sunt foarte înăpățânanți și e foarte greu să le schimbi opinia. Principala calitate a taurilor este statornicia. Au nevoie de siguranță și preferă să nu fie surprinși în niciun fel, dar te poți baz oricând pe ei. Sunt extrem de implicați în relațiile amoroase.

Gemeni

Gemenii sunt o zodie foarte comunicativă și își doresc să vorbească cu toată lumea. Sunt extrem de curioși, vor să exploreze și să cunoască cât mai multe lucruri. Atunci când aceste calități sunt direcționate într-un sens greșit, tind să pară neserioși sau indiscreți.

Rac

Racii sunt cei mai emotivi nativi din zodiac, sunt închiși, dar grijulii și calmi. Pot deveni sufocanți și insistenți în relația de cuplu. Pot deveni invazivi în spațiul personal al persoanei pe care o iubește. Au parte de reușite atunci când toată lumea se așteaptă mai puțin.

Leu

Leii sunt priviți precum conducătorii zodiacului. Această calitate este folosită în exces de acești nativi și poate duce la infatuare și vanitate. Astrologul Nicoleta Svârlefus susține că sunt persoane creative și loiale. Sunt parteneri desăvârșiți în relația de cuplu.

Citește și: Cum se schimbă norocul în dragoste pentru zodii în timpul sezonului Gemeni 2023

Fecioară

Acești nativi s-au făcut remarcați ca fiind persoane inteligente și concentrate pe soluționare, analize și sinteză. Fecioarele sunt extrem de curioase în permanență și pot deveni cicălitoare pentru cei din jur. Au tendința să se plictisească rapid, indiferent de context.

Balanță

Balanțele sunt iubitoare de consens și știu să funcționeze numai în doi. Aceștia se află în permanență în căutarea calaboratorului și partenerului ideal. Vor să împartă bucuriile și responsabilitățile cu cineva. De multe ori, aceștia se vor trezi în mijlocul unui conflict care nu le aparține.

Scorpion

Scorpionii sunt puternici și au parte de resurse ascunse pe care doar ei le știu. Își creează un fel de zid în fața celorlalți. Sunt lideri ideali, empatici și puternici. Pot exagera, devenind obsedați de puterea socială și pot fi răzbunători.

Săgetător

Săgetătorii sunt aventurieri. Vor să guste plăcerile vieții și să cunoască cât mai multe noțiuni interesante, de pe toate planurile. Caută constant experiențe noi, dar dac ajung în extrema opusă, devin insabili, neserioși și fără un punct de vedere.

Capricorn

Capricornii sunt foarte serioși. Nativi acestei zodii sunt pragmatici, disciplinați și organizați. Sunt persoane reci, distamte și fără scrupule. Fac orice pentru succesc și nu se mulțumesc cu puțin.

Citește și: Nu ai o dispoziție bună în ultima vreme? Fii atent la VAMPIRII energetici din jurul tău dacă ești UNA din aceste ZODII

Vărsător 

Vărsătorii sunt idealiști, creativi și originali. Tind spre umanitate, dar nu reușesc să aibă relații apropiate și intime.  Sunt destul de instabili emoțional și tratează situațiile diferit, datorită ideilor lor nebunești.

Pești

Peștii sunt extrem de emotivi, creativi și capabiși să înțeleagă sentimentele profunde ale celor din jur. Sunt foarte buni conducători. Trăiesc într-o lume iluzorie și se pot desprinde de realitate, ceea ce îi face să devină superficiali. Tind să fugă deresponsabilități.