Nicoleta Voica a revenit la o siluetă „trecută prin inel”. Ce schimbări a făcut artista pentru a slăbi 15 kilograme: „În viața mea era un haos continuu, mâncam fără nicio noimă!”

Nicoleta Voica a mărturisit la Prima TV cum și-a schimbat stilul de viață și a reușit să slăbească 15 kilograme. Artista a recunoscut că viața ei era un haos, însă cu multă ambiție a reușit să ajungă la o siluetă armonioasă.

16 nov. 2021, 10:24
Nicoleta Voica a revenit la o siluetă „trecută prin inel”. Ce schimbări a făcut artista pentru a slăbi 15 kilograme: „În viața mea era un haos continuu, mâncam fără nicio noimă!”

Nicoleta Voica a vorbit la Prima TV despre stilul de viață care a ajutat-o să revină la silueta ideală, după ce luase în greutate mai multe kilograme.

Artista de muzică populară a făcut o operație de micșorare a stomacului în urmă cu câțiva ani și atunci a reușit să slăbească 35 de kilograme. Cu toate acestea vedeta a recunoscut că, fiind o gurmandă, a gustat mai mult decât ar fi trebuit din mâncărurile preferate .

„Ne-am schimbat modul de viață pentru că ne-am gândit că trebuie să trăim într-un mod mult mai armonios, eu cel puțin, mâncam haotic, ca toate doamnele, când puteam, când mi-era foame, nu aveam ore de somn. Am decis să pun punct și să trăiesc normal, nu pot fi tot timpul foarte dezordonată cum am fost toată viațăa mea, am început să-mi fixez orele pentru mese, am început să am un tranzit intestinal mai bun, o digestie mai bună.” a declarat Nicoleta Voica.

Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme. Cum arată artista acum şi ce meniu o menţine în formă FOTO

Rezultatele noului stil de viață nu au întârziat să apară, iar Nicoleta Voica a slăbit 9 kilograme și a început să aibă mai multă energie și să doarmă mai bine noaptea.

„Am început să mă remodelez, să pierd acele 9 kilograme pe care le-am câștigat. Toată lumea îmi spunea că eu am făcut operație de micșorare a stomacului, însă după operație am scăpat frâiele, am mai intrat în mâncăruri pe la chefuri peste tot, mâncam dezordonat și ce nu trebuia. Am început să mânânc mai sănătos, mai neprocesat, mâncare gătită într-un anumit fel. Dorm mai bine și la ore mai bune, înainte totul era foarte decalat, mâncam fără noimă. Am făcut și mișcare, merg în fiecare zi șase mii de pași, am fost și la sală cât s-a putut, dar nu am făcut excese din acest punct de vedere.”, a mai adăugat artista.

Drama trăită de Nicoleta Voica. Fratele ei a murit de cancer osos: „Îmi spunea că nu mai suportă”

Drama trăită de Nicoleta Voica. Puţini ştiu că artista a trecut printr-o perioadă foarte grea, şi-a pierdut fratele la o vârstă fragedă. După această pierdere, mama cântăreței a suferit foarte mult, murind şi ea tot de cancer.

Nicoleta Voica, mireasă la 62 de ani. Cine este al patrulea soţ, mult mai tânăr decât artista

”Tot timpul stătea cu mâinile la cap și îmi spunea că nu mai suportă să audă cum face pământul pe sicriul lui Silviu”, a povestit Nicoleta Voica.

Totul a început în momentul în care, după o banală entorsă, tânărul a ajuns la medic, care i-a anunțat mama că va muri că fiul ei va muri.

”Eram cinci fraţi. Lui îi plăcea să facă schimb de casete şi, într-o zi, în timp ce alerga a făcut o entorsă. Când m-am întors din turneu, l-am trimis la doctor.

A venit medicul și mi-a zis că are un fel de cancer osos. L-am dus la Timişoara. Acolo, medicul i-a făcut investigaţii şi la un moment dat, i-a spus mamei: „Mai aveţi copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeţi”, a fost vestea teribilă pe care a primit-o familia Nicoletei Voica.