Nicoleta Voicu a ajuns la fundul sacului: „Rata la apartament aproape s-a dublat. Nu câştig aşa bine din folclor şi din poezie”

Statutul de artist nu pare să-i aducă vreun privilegiu Nicoletei Voicu. Artista susţine că abia reuşeşte să trăiască de pe o zi pe alta, mai ales că are de plătit o rată la un apartament achiziţionat în urmă cu opt ani, rată care aproape s-a dublat.

07 iun. 2023, 08:16
Nicoleta Voicu a ajuns la fundul sacului: „Rata la apartament aproape s-a dublat. Nu câştig aşa bine din folclor şi din poezie”

Nicoleta Voicu a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta de când preţurile au explodat. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda susţine că nu câştigă din folclor şi din poezie suficient cât să trăiască decent.

Nicoleta Voicu a ajuns la fundul sacului: „Rata la apartament aproape s-a dublat”

Din cei aproape 2.500 de lei pe care-i încasează lunar, artista are de plătit, pe lângă facturi şi mâncare, şi o rată la apartamentul în care locuieşte în valoare de 970 de lei. Rată care, susţine artista, în momentul achiziţiei apartamentului, adică în urmă cu opt ani, era doar 570 de lei.

Sunt revoltată pentru că din tot ce pot eu să fac profesional… Să nu se înțeleagă că eu cerșesc sau stau degeaba și așa mai departe, dar ce să zici… Așa, din folclorul ăsta autentic și din poezie nu prea pot să depășesc suma, adică venitul meu lunar este cam de 2500 RON pe lună.

Și rata mea a început cu opt ani în urmă, cu 570 RON, iar ultima dată când mi s-a transmis telefonic, a ajuns la 970 de lei, adică aproape într-un an de zile s-a dublat. Stau și mă întreb în cei 22 de ani, care mi-au mai rămas mie până la 30 de ani, cam la cât o să ajungă. Inițial am cumpărat apartamentul cu 35.000 de lei. La bază suma este, evident, alta, dacă acum s-a dublat, cât o să plătesc eu acest apartament?”, a declarat Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

Citeste si Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, nu mai vorbește de luni de zile cu fiul său. Motivul uimitor pentru care nu a fost prezentă nici la nunta acestuia

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda ameninţă că iese în stradă

Artista îi învinovăţeşte pe conducători pentru stadiul de sărăcie în care au adus ţara și spune că o să iasă în stradă alături de profesori, având în vedere că și ea a activat în învățământ. Vedeta declară că muncește cât poate de mult, însă veniturile pe care le are nu pot acoperi cheltuielile necesare.

Eu am făcut tot ce am făcut omenește, până în iarnă pregătesc un interviu despre condiția artistului, despre această modernizare care a tras kitsch-ul după el. Până atunci mă descurc cu acei 2.500 de lei. Nu știu, ies în stradă, mă alătur cadrelor didactice.

Citeste si Nicoleta Voicu are probleme mari cu banii din cauza facturilor uriașe. „Rămân cu 200 de lei pe lună!”

Stau și mă întreb dacă conducătorii acestei țări trăiesc în România. Mi se pare că e punctul cel mai sensibil, să iasă profesorii în stradă, eu am fost în învățământ. Eu am încercat să intru, dar e program de la 8:00-14:30 sau de la 8:00-21:00 seara, mai faci și pe drum… dar eu mai am și un câine, ce fac cu el?”, a mai spus Nicoleta Voicu.