Nicu Guță hotărât să rămână singur după despărțirea de Emy: „Este cel mai bine pentru noi să rămânem despărțiți”

Fiul celebrului manelist, Nicu Guță, a rămas din nou singur. Acesta s-a despărțit de Emy, femeia pentru care acesta a decis să divorțeze. În prezent, acesta dorește să se concentreze mai mult pe viața sa personală și pe carieră.

08 mart. 2023, 13:35
Nicu Guță hotărât să rămână singur după despărțirea de Emy: „Este cel mai bine pentru noi să rămânem despărțiți”

Nicu Guță este din nou singur! După ce a decis să divorțeze de Daniela, pentru a avea o relație cu Emy, o femeie din Oradea, acesta a renunțat și la această relație. Cei doi s-au despărțit cu câteva luni în urmă. Acesta a vorbit recent despre această despărțire, spunând că nu sunt șanse de împăcare. Fiul manelistului a explicat că distanța a fost unul dintre motivele care au stat la baza despărțirii și că era foarte greu să se concentreze și pe carieră și să facă și naveta constant între Oradea și București.

Citește și: Marele regret al lui Nicolae Guță. Manelistul nu o mai poate ascunde

„Nu mai sunt cu Emy de câteva luni, de aproape un an. Emy a rămas la Oradea, iar eu am plecat. Momentan, sunt în căutarea unei case pe la Timișoara. Aș vrea să iau ceva în zona Timișoarei. În urma unor discuții, am decis că așa este cel mai bine pentru noi, ca să rămânem despărțiți, pentru că în perioada aceea și ea urma o școală de medicină și eu eram prins cu muzica, cu cariera mea și trebuia să fac tot drumul acesta, Oradea – București”, a mărturisit Nicu Guță.

Nicu Guță nu vrea o nouă relație

Nicu Guță e explicat că nu crede că mai există șanse de împăcare între el și Emy și că nu crede că mai există lucruri comune între ei doi.

„Momentan, drumurile noastre sunt foarte diferite, pentru că acum nu știu cum aș putea să o vadă pe Emy ținând cont de ce face și cum s-a ajuns între noi. Nu știu dacă mai suntem potriviți unul pentru altul, mai ales că, din câte am înțeles, are și ea o relație. Lucrurile se petrec, cumva, în mod normal”, a continuat Nicu Guță.

Fiul celebrului manelist a fost întrebat dacă a început o relație nouă. Nicu Guță a mărturisit că în prezent vorbește cu cineva, dar că momentan nu este vorba despre ceva serios. Acesta a explicat că în această perioadă își dorește să se concentreze mai mult pe el.

„Momentan vorbesc cu cineva, dar nu. Nu stăm împreună. Vom vedea (…) Momentan, cred că o să stau așa să fac o pauză, să îmi văd un pic de viața mea, de mine”, a mai spus fiul lui Nicolae Guță.

Citește și: Nicolae Guță are 12 copii, dar vrea să fie din nou tată! Manelistul spune de ce a ales să se retragă din lumina reflectoarelor