Niculina Stoican, dezvăluiri cutremurătoare despre cine este, de fapt, tatăl ei: „Mama nu a fost căsătorită. El nu m-a recunoscut niciodată”

Niculina Stoican a vorbit deschis despre una dintre cela mai dureroase chestii din viața ei. Artista a dezvăluit cine este, cu adevărat, tatăl ei biologic.

08 feb. 2024, 12:47
Niculina Stoican, dezvăluiri cutremurătoare despre cine este, de fapt, tatăl ei: „Mama nu a fost căsătorită. El nu m-a recunoscut niciodată”
Niculina Stoican, dezvăluiri cutremurătoare despre cine este, de fapt, tatăl ei: „Mama nu a fost căsătorită. El nu m-a recunoscut niciodată”

Niculina Stoican și-a deschis inima și a vorbit despre un subiect destul de sensibil din viața ei. Ea a dezvăluit care este povestea reală a relației dintre mama ei și tatăl ei biologic. Cu toate că este un dintre cele  mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară și apare mereu în fața publicului cu un zâmbet larg, puțină lume știe că aceasta a dus o viața destul de tristă.

Citește și: Ileana Badiu, infectată cu malarie, după vacanța din Kenya. A ignorat sfatul medicului și s-a întors bolnavă. „Am făcut o mare greșeală”

Tatăl biologic al acesteia nu a fost alături de ea, Niculina fiind crescută doar de mamă și bunici. A crescut alături de verișorii ei. Abia acum, interpreta de muzică populară a dezvăluit cum a perceput ea iubirea și cât de mult a ajutat-o în formarea ei ca om.

„Mama mea nu a fost căsătorită niciodată cu tatăl meu biologic. Tatăl meu biologic nu m-a recunoscut niciodată decât după ce mama a făcut demersurile și a mers la tribunal, iar după cinci ani de judecată m-a cunoscut. Dar eu nu am simțit lipsa lui niciodată. Mama s-a recăsătorit, eu am trăit alături de sora mea, o familie frumoasă, liniștită. O iubire cât cuprinde. Crescută cu bunicii, cu verișorii mei. Toată viața mea am fost iubită.

Eu nu am dus niciodată lipsă de iubire. De la bunici până la verișorii mei până la mătuși, unchi. Iubirea adevărată, cea care generează viața în universul acesta, este cea care e lângă tine, care te crește, care te formează, care te și apostrofează când greșești, care te ajută, nu iubirea aceea în care tu ești cea mai frumoasă, minunată, mai ales atunci când greșești și ei spun că ești minunată, nu. Iubirea asta te crește, te echilibrează să pleci ca om în viața ta”, a povestit Niculina Stoican, în cadrul unei emisiuni tv, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult, artista a dezvăluit aceleași surse, și ce crede despre relațiile din ziua de azi. Anul trecut, zeci de relații la care nu te așteptai vreodată să se încheie, s-au destrămat. Niculina Stoican a vorbit liber despre căsnicii, și este de părere că doar credința în Dumnezeu îi va ajuta pe cei aflați în impas.

„Cred în viața reală pe care și-o duc oamenii, fiecare dintre ei și hotărârile pe care le ia fiecare dintre ei și și le asumă. Nu cred în nimic altceva, doar în Dumnezeu. Fiecare căsnicie este rezultatul a celor care trăiesc în acea căsnicie”, a declarat artista pentru sursa citată.

Citește și: Simona Gherghe, probleme de sănătate în emisiune. „Am rămas așa. S-a întâmplat chiar înainte să intrăm în direct”