Nicuşor Constantinescu află miercuri dacă va fi arestat. CJ prezintă noi dovezi medicale

Publicat: Miercuri, 23 Iulie 2014 11:14 // Actualizat: Miercuri, 23 Iulie 2014 11:33 // Sursa: romaniatv.net

Nicuşor Constantinescu află miercuri dacă va fi arestat preventiv. Magistraţii Tribunalului Bucureşti vor lua în discuţie propunerea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa. Tot miercuri se va lua în discuţie şi cererea acestuia de prelungire a şederii în SUA. Între timp, reprezentantii CJ Constanta au transmis noi documente privind starea de sanatate a lui Nicusor Constantinescu, într-o scrisoare semnata de un medic roman de la Centrul de Cancer Monter din SUA arătându-se ca şeful CJ "este în stare critica, dar stabilă”, arată Hotnews.

Foto: cugetliber.ro

Procurorii DNA au formulat o nouă cerere de arestare pe numele lui Nicuşor Constantinescu, după ce săptămâna trecută au apărut în presă imagini cu Nicuşor Constantinescu care se plimba pe străzi, în New York.

Apropiaţii preşedintelui CJ Constanţa susţin că starea lui este "critică, dar stabilă". Reprezentantii CJ Constanta au transmis noi documente privind starea de sanatate a lui Nicusor Constantinescu, într-o scrisoare semnata de un medic roman de la Centrul de Cancer Monter din SUA, arată Hotnews.

"Se informeaza ca domnul Nicusor Constantinescu a fost supus unei proceduri de admitere de urgenta la spital datorita unor complicatii medicale. Domnul Nicusor Constantinescu este in stare critica, dar stabila. Studii aditionale scot in evidenta noi complicatii despre starea domnului Nicusor Constantinescu, care necesita tratament urgent. Asa cum am indicat si anterior, domnul Nicusor Constantinescu nu este stabil sa calatoreasca din punct de vedere medical si necesita supraveghere medicala atenta pentru o serie de afectiuni si complicatiile care decurg din aceasta", se arata intr-un document datat 19 iulie si semnat de catre Doru Paul, profesor asistent de medicina de la Centrul de Cancer Monter din SUA.

De asemenea, reprezentantii CJ Constanta au transmis si rezultatul unei tomografii computerizate abdominale.

Citeşte şi: Nicuşor Constantinescu, operat din nou la New York. Radu Mazăre: Nu e stabilă situaţia lui

Pe 15 iulie, Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia lui Nicuşor Constantinescu faţă de arestarea preventivă dispusă de Tribunalul Capitalei, decizia fiind definitivă. Instanţa a respins astfel înlocuirea controlului judiciar, dispus iniţial în cazul lui Constantinescu, cu arestul preventiv. Judecătorii au mai stabilit că preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, aflat în SUA, a stat în mod legal în afara ţării între 18 iunie şi 1 iulie. Nicuşor Constantinescu a scăpat de mandatul de urmărire În aceste condiţii, mandatul european de arestare emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu a rămas fără obiect. Avocaţii lui Nicuşor Constantinescu au declarat că viza prin care acesta mai poate rămâne pe teritoriul SUA va expira la începutul lunii octombrie.

Radu Mazăre: Nicuşor Constantinescu a suferit o intervenţie de urgenţă

Nicuşor Constantinescu era dat în urmărire internaţională, în urma unei hotărâri din 7 iulie a Tribunalului Bucureşti, care a dispus, totodată, emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia.
loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 iul 20:20
...propunerea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H