Nicuşor Constantinescu, din nou în faţa procurorilor DNA

Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost audiat, marţi, de procurorii DNA în dosarul legat de Herghelia Mangalia.

22 dec. 2020, 12:27
Nicuşor Constantinescu, din nou în faţa procurorilor DNA

Nicuşor Constantinescu anunţase pe pagina sa de Facebook că va fi din nou audiat la DNA Constanţa.

„Mâine, 22.12.2020, ora 10:00,sunt chemat din nou la DNA Constanţa, în acelaşi dosar “Herghelia Mangalia”. De data aceasta, măcar au resprectat procedura, citându-mă! Ne vedem mâine, la sediul DNA Constanţa”, a transmis fostul preşedinte al CJ Constanţa pe pagina sa de socializare.

Nicuşor Constantinescu, interzis să vorbească cu presa

„Mi s-a interzis de către Poliţia Politică să mai vorbesc cu presa. Este dictatură, nu mai este democraţie în România. E acelaşi dosar, abuz în serviciu, Poliţia Politică SRI- DNA”, a afirmat Nicuşor Constantinescu.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a fost audiat şi miercurea trecută, în acelaşi dosar legat de Herghelia Mangalia.

Citeşte şi Fostul preşedinte al CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu, condamnat definitiv la patru ani de închisoare

Herghelia Mangalia a fost modernizată, printr-o hotărâre de Consiliul Judeţean, condus la acel moment de Nicuşor Constantinescu. Lucrările au fost realizate de către RAJDP Constanţa, condusă la acea vreme de Adrian Gâmbuţeanu. Modernizarea s-a realizat prin intermediului unui protocol cu Romsilva, cea care deţine herghelia din sudul litoralului, scrie ziuaconstanta.ro.

Reamintim că Nicuşor Constantinescu a fost condamnat în mai multe dosare instrumente de către procurorii DNA, în unele definitiv, iar în altele în prima instanţă.