Nicuşor Dan a anunțat că s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Am făcut prima doză”

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan s-a vaccinat împotriva COVID-19. "Am făcut prima doză", a precizat edilul.

09 dec. 2021, 10:46
Nicuşor Dan a anunțat că s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Am făcut prima doză”

Nicuşor Dan a anunțat că s-a vaccinat împotriva COVID-19, dar deocamdată nu va putea beneficia de certificatul verde COVID-19. Edilul a confirmat că i-a fost administrată prima doză de vaccin anti-COVID.

Întrebat dacă s-a vaccinat, primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a spus că „da, prima doză”, potrivit Digi 24.

În ultima vreme, Nicuşor Dan a fost criticat dur pentru amânarea vaccinării împotriva COVID-19. La un moment dat, edilul nu a putut participa la o întâlnire cu premierul de la acea vreme Florin Cîţu despre subvenţiile la căldură şi preţul gigacaloriei în Bucureşti pentru că nu avea certificat verde, iar întâlnirea s-a mutat la sediul PNL.

Citeşte şi: Nicuşor Dan ar vrea ca preţul gigacaloriei să fie aproape dublu în Bucureşti. „Creşterea e rezonabilă. Până când CGMB nu va modifica hotărârea din 2011, bucureştenii vor plăti 164 de lei pentru căldură, aşa cum plătesc şi azi”

Pentru întâlnirile ulterioare fie la Guvern, fie la Parlament, Nicuşor Dan s-a testat pentru a putea participa.

Nicuşor Dan a explicat de ce nu s-a vaccinat până acum anti-Covid. Întrebat de ce nu s-a imunizat până acum, deşi au trecut mai mult de şase luni de când a trecut prin boală, primarul general al Capitalei a mărturisit că „nu am avut timp”.

„Am trecut prin boală, da. Am explicat de ce nu m-am vaccinat. Am spus că mă voi vaccina după ce voi face nişte teste pe care nu am avut timp să le fac pentru că au fost lucruri mai importante. Primul test pozitiv la mine a fost undeva în aprilie. M-am declarat la DSP. Nu mi-am pus problema să obţin certificat verde. Eu mă duc la Primărie, stau acolo toată ziua şi plec. Nu mi s-a cerut certificat verde până acum”, a spus Nicuşor Dan la Digi24.