Nicuşor Dan a anunţat demisia directoarei adjuncte a Direcţiei Investiţii în urma unui control la Arena Naţională

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite joi că în urma unui control efectuat la Arena Naţională, directoarea adjunctă a Direcţiei Investiţii a demisionat.

13 ian. 2022, 18:12
Nicuşor Dan a anunţat demisia directoarei adjuncte a Direcţiei Investiţii în urma unui control la Arena Naţională

În 2020, Nicuşor Dan a trimis Corpul de control la Arena Naţioală, după problemele apărute la acoperişul retractabil care au trebuit rezolvate în regim de urgenţă.

„În urma controlului Corpului de Control la Arena Naţională, directoarea adjunctă a Direcţiei Investiţii (care are în subordine Arena Naţională) a demisionat”, a scris edilul general pe Facebook.

Într-o conferință de presă susținută în finalul anului 2021, Nicușor Dan susținea că Arena Națională ar trebui folosită mai des pentru evenimente private din afara sportului și că pentru asta este nevoie de mai multe îmbunătățiri.

„Şi pe iluminat, şi pe evenimente, vreau să mergem către piaţa privată. Există mulţi organizatori de evenimente şi am fost foarte aproape să organizăm un târg de Crăciun privat, în Piaţa Constituţiei – oameni care cu asta se ocupă şi pe care Primăria, prin toate evenimentele gratuite pe care le făcea, pur şi simplu i-a scos din piaţă. Şi există cereri, inclusiv pentru Arena Naţională, o să vedeţi multe evenimente foarte interesante care o să fie în 2022. Pur şi simplu noi trebuie să refacem cadrul, astfel încât toţi operatorii aceştia privaţi să vrea să vină în Bucureşti, să facă propriile evenimente. Chiar şi în anul aceasta am avut în puţine locuri nişte privaţi care au montat nişte luminiţe. Asta e direcţia în care vreau să mergem.”, a declarat Nicușor Dan în decembrie.

Citeşte şi: EXCLUSIV Virgil Popescu explică, în direct la România TV, criza facturilor umflate la energie: „Săptămâna viitoare schimbăm legea. Toate facturile eronate se vor storna, fără penalităţi şi vom interzice debranşarea”