Nicuşor Dan a decis soarta echipei de handbal feminin CSM Bucureşti. Ce spune despre finanţarea de la Primăria Capitalei

Nicuşor Dan, noul primar al Capitalei, a afirmat, joi, că în acest moment nu se pune problema desfiinţării echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, care depinde de bugetul PMB. Edilul a precizat însă că situaţia va fi reevaluată în vară, la finalul sezonului.

29 oct. 2020, 17:22
Nicuşor Dan a decis soarta echipei de handbal feminin CSM Bucureşti. Ce spune despre finanţarea de la Primăria Capitalei

Nicuţor Dan şi-ar dori ca echipa de handbal feminin a CSM Bucureşti să atragă mai multe fonduri din alte surse decât de la Primăria Capitalei.

IMAGINEA ZILEI. Unde şi-a parcat maşina Nicuşor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

„CSM București are o echipă de handbal care este angrenată într-o competiție europeană. Angajamentul pentru această echipă va continua cel puțin până în vara anului viitor. Este vorba despre niște profesioniste care au semnat un contract cu municipalitatea și noi ne ținem de contractele pe care le semnăm”, a declarat Nicușor Dan.

Nicuşor Dan: „În ziua în care Bucureştiul va scădea sub 100 de infectări, voi deschide larg uşa mare a Primăriei”

„Nu este momentul să facem analiza în aceste două săptămâni, dar până în primăvara vom face o analiză. O să vedem planul de management, cum putem face ca parte din banii pentru această echipă să vină din medii private. Eu ca primar o să sprijin din toate puterile sportul de masă, adică o să stimulez competiții de copii, competiții de juniori. Ăsta e modul prin care o municipalitate stimulează și sportul, dar mai ales sănătatea”, a mai precizat Nicuşor Dan.