Nicuşor Dan a reacţionat la denunţul depus de parlamentari PSD la DNA: „Au avut curaj! Acolo mulţi pesedişti intră, puţini ies”

Deputatul Nicuşor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primăria Capitalei, reacţionează la denunţul împotriva sa depus la DNA de mai mulţi parlamentari PSD. Acesta îl atacă pe unul dintre semnatarii denunţului şi ironizează întregul demers.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 17:41
Nicuşor Dan a reacţionat la denunţul depus de parlamentari PSD la DNA: „Au avut curaj! Acolo mulţi pesedişti intră, puţini ies”

„Înțeleg din presă că șoferul lui Cătălin Voicu, senatorul Șerban Nicolae, și câțiva colegi parlamentari de-ai săi din PSD au fost la DNA să depună un denunț împotriva mea. Aș spune că le-a luat ceva curaj să intre în clădirea aia. Nu de altceva, dar acolo, așa cum bine știm, mulți pesediști intră, puțini ies”, scrie Nicuşor Dan pe Facebook.

Nouă parlamentari PSD au decis să-l reclame pe Nicuşor Dan, candidatul PNL-USR – PLUS la Primăria Capitalei, la DNA. Robert Cazanciuc, Daniel Zamfir, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Carmen Mihălcescu, Oana Florea, Beatrice Tudor, Aida Căruceriu şi Florin Manole îl acuză pe Nicuşor Dan de şantaj, luare de mită, trafic de influenţă, fals în declaraţii şi spălare de bani. Sesizarea la DNA vine după apariţia unei înregistrări audio, în care Nicuşor Dan intervine la Primăria Sectorului 4 pentru un controversat afacerist care a ridicat o construcţie într-un parc.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, denunţat la DNA de nouă parlamentari PSD. Ce acuzaţii îi aduc

Dana Budeanu, o apropiată a Gabrielei Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a făcut publică o înregistrare în care candidatul dreptei pentru funcţia de primar al Capitalei intervine pentru a împiedica luarea unor măsuri legale împotriva omului de afaceri Mihai Mitrache în relația cu Primăria Sectorului 4.


loading...