Nicuşor Dan anunţă că Bucureştiul a urcat în topul al celor mai bune oraşe din lume. Reacţie virală a lui Tudor Chirilă: „Ce glumă proastă, totuşi””

Nicușor Dan a anunţat într-o postare pe contul său de Facebook că Bucureștiul a urcat 21 de locuri într-un top al celor mai bune orașe din lume, conform unui raport anual publicat de Economist Intelligence Unit.

23 iun. 2023, 20:42
Nicuşor Dan anunţă că Bucureştiul a urcat în topul al celor mai bune oraşe din lume. Reacţie virală a lui Tudor Chirilă: „Ce glumă proastă, totuşi””
Nicuşor Dan anunţă că Bucureştiul a urcat în topul al celor mai bune oraşe din lume. Reacţie virală a lui Tudor Chirilă: "Ce glumă proastă, totuşi"”

Nicuşor Dan anunţă că Bucureștiul a urcat în topul al celor mai bune oraşe din lume. Raportul publicat de Economist Intelligence Unit se bazează pe analiza a 172 de metropole din toată lumea. Potrivit acestuia, capitala României se află printre orașele care au urcat cel mai mult, fiind acum pe locul 99.

„Un raport anual al Economist Intelligence Unit care a evaluat 172 de metropole din întreaga lume menţionează Bucureştiul ca fiind, alături de Stuttgart, unul din oraşele care au urcat cel mai mult în ultimele 12 luni în topul celor mai bune oraşe unde să locuieşti. Astfel, Capitala a urcat 21 de poziţii, ajungând pe locul 99. Sunt încântat să citesc astfel de articole care promovează Bucureştiul şi care confirmă faptul că suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveşte dezvoltarea oraşului”, a transmis primarul Nicușor Dan.

Citeşte şi: Sondaj pentru Primăria Capitalei. Cum poate câştiga Nicușor Dan un nou mandat în 2024

Postarea primarului general al Capitalei a stârnit sute de reacții din partea internauților, printre cei care au lăsat un comentariu fiind și Tudor Chirilă: „Ce glumă proastră, totuşi”.

„Stuttgart este pe locul 25, Bucurestiul pe locul 99. Unde suntem alaturi de Stuttgart ? Ca am urcat 21 de locuri, e bine, dar mai e de munca / Totul are un inceput, şi un sfârşit Fi rea / Numai faptul că nu a mai fost Firea primar a ridicat Bucureștiul vreo 10 locuri / Când ești printre ultimele locuri normal că ai de unde urca…de la o luna la alta”, sunt alte comentariiale internauților.

CIteşte şi: Cum cerşeşte Nicuşor Dan alte mandate: „Bucureştenii nu vor scăpa de avariile din sistemul de termoficare mai devreme de 10 ani”

În fruntea clasamentului se află Viena (Austria), urmată de Copenhaga (Danemarca), Melbourne (Australia), Sydney (Australia) şi Vancouver (Canada).