Nicuşor Dan anunţă că mulţi angajaţi STB şi-au reluat azi activitatea: Numărul ar fi fost mai mare dacă nu erau „intimidaţi” de sindicat. Săgeţi către Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan spune că mulţi dintre angajaţii STB şi-au reluat, duminică, activitatea, în ciuda ameninţărilor sindicaliştilor. Edilul susţine că mult mai mulţi şoferi şi vatmani care ar fi ieşit la lucru dacă nu ar fi fost „intimidaţi” de sindicat.

23 ian. 2022, 21:35
Nicuşor Dan anunţă că mulţi angajaţi STB şi-au reluat azi activitatea: Numărul ar fi fost mai mare dacă nu erau „intimidaţi” de sindicat. Săgeţi către Gabriela Firea

„Mulți angajați STB și-au reluat azi activitatea. Am avut pe traseu 65% dintre tramvaie și troleibuze și un număr mic de autobuze. Salut decizia celor care au înțeles că rezolvarea problemelor se face prin dialog, respectând legea.”, a declarat primarul general Nicuşor Dan, pe Facebook.

Nicuşor Dan spune că sunt mult mai mulţi şoferi şi vatmani care ar fi ieşit la lucru „dacă n-ar fi fost intimidaţi de sindicat”.

„Sunt mult mai mulți șoferi și vatmani care ar fi ieșit azi la lucru dacă n-ar fi fost intimidați de sindicat. Înțeleg că e greu, după ani de zile în care nimeni nu te-a apărat în fața sindicatului, care decidea tot, să crezi că i te poți opune. O spun cu toată responsabilitatea: vremea abuzurilor sindicatului a dispărut.”, mai spune primarul general.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, ameninţări cu desfacerea contractului de muncă pentru angajaţii STB care nu încetează greva. Număr de urgenţă pentru vatmanii şi şoferii ameninţaţi de sindicalişti: Vremea sindicalistului mafiot în România a apus

Nicuşor Dan a dat asigurări că Poliţia preia toate sesizările pe care le primeşte la numărul de telefon pus la dispoziţia angajaţilor STB, le investighează şi le adaugă dosarului penal deja deschis.

Citeşte şi: Greva STB continuă a patra zi. Vasile Petrariu, lider de sindicat: „Ne-au făcut plângere penală. Suntem chemaţi la Poliţie”

„Vă asigur că Poliția preia toate sesizările pe care le primește la numărul nostru de telefon 0800.800.868, le investighează și le adaugă dosarului penal deja deschis. Șoferii sau vatmanii care nu sunt lăsați să lucreze trebuie doar să sune la acest număr, iar reacţia va fi imediată. Statul funcționează și nu se lasă intimidat de greve ilegale, orchestrate în laboratoare politico-mafiote”, avertizează primarul.

„Condamn inconștiența și tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, care a îndemnat de dimineață la oprirea metroului bucureștean, precum și iresponsabilitatea șefei lui de partid, Gabriela Firea, care îl girează în continuare și-l încurajează în acțiunile lui distructive.

Am discutat zilele astea cu mulți angajați STB, am aflat problemele și mă voi implica în rezolvarea lor. Asta cere timp, continuarea dialogului și responsabilitate din partea noastră, a tuturor”, a încheiat primarul Nicuşor Dan pe Facebook.


loading...
Partenerii noștri