Nicuşor Dan anunţă că nu poate îndeplini ce a promis în campania electorală: Vreau să ieşim din politica de tip Moş Crăciun

Nicuşor Dan a anunţat că îşi doreşte ca Primăria să iasă cu un buget realist după adoptarea celui la nivel naţional. Primarul Capitalei a precizat că în lista de investiţii nu se vor găsi multe dintre lucrurile pe care le-a promis în campania electorală.

22 ian. 2021, 11:23
Nicuşor Dan anunţă că nu poate îndeplini ce a promis în campania electorală: Vreau să ieşim din politica de tip Moş Crăciun

Nicuşor Dan a anunţat ce s-a decis în urma dezbaterilor cu directorii din instituție și reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale asupra bugetului pentru 2021.

Nicuşor Dan: Vreau să ieşim din politica de tip Moş Crăciun

Citeşte şi Nicuşor Dan taie şi spânzură de la preluarea mandatului. Primarul Capitalei l-a dat afară din şedinţă pe directorul economic al ALPAB: „Vă bateţi joc de noi?”

„Vreau sa iesim din politica de tip Mos Craciun. Veneau directorii, propuneau mult, stiau ca se taie din pix şi nu exista nicio coerenta intre lucrurile care se plateau de la bugetul local. Din punct de vedere operational, discutiile pe buget vor continua marti si miercuri.

Urgenţa este sa iesim cu un buget realist imediat dupa aprobarea bugetului national. Buget realist inseamna cu venituri reale,  nu 7 miliarde venituri imaginare. Vreau sa recaştigam increderea bancilor, a pietei, a furnizarilor de servicii cu care vrem sa lucram.

De aceea, nu o sa gasiti în lista de investitii multe din lucrurile pe care le-am anuntat in campania electorala.

O sa avem mai multe rectificari, rectificari pozitive pe care le vom adauga pe masura ce vom identifica surse de finantare. Pe de alta parte vom ajusta cheltuielile pe care PMB le face.

Mai mult de jumatate din bugetul real pe 2020 a fost cheltuit pe subventii la transport şi termie”, a declarat primarul general al Capitalei.

Citeşte şi Bucureștenii l-au făcut praf pe Nicușor Dan, pe pagina lui de Facebook, după ce a declarat că 19 grade e o temperatură normala în case: „De pe vremea lui alt Nicu nu am mai făcut atâta frig și dușuri reci.”