Nicuşor Dan, avertisment despre problemele cu apa caldă şi căldura din Capitală. „Vom avea o iarnă dificilă. Ce putem face este doar să intervenim în cel mai scurt timp”

Nicuşor Dan, avertisment despre problemele cu apa caldă şi căldura din Capitală. Primarul general a anunţat miercuri că bucureştenii vor avea "o iarnă dificilă" şi îi sfătuieşte să apeleze la call-centerul care va fi înfiinţat de municipalitate pentru a semnala avariile privind căldura şi apa caldă.

18 nov. 2020, 13:23
Nicuşor Dan, avertisment despre problemele cu apa caldă şi căldura din Capitală. „Vom avea o iarnă dificilă. Ce putem face este doar să intervenim în cel mai scurt timp”
Nicuşor Dan, avertisment despre problemele cu apa caldă şi căldură din Capitală. "Vom avea o iarnă dificilă"

„În ceea ce priveşte termia, vom avea o iarnă dificilă. Ceea ce putem face este doar să intervenim în cel mai scurt timp posibil la sutele de avarii care se vor întâmpla. Şi doi vom informa cetăţenii în timp real ce se întâmplă”, a precizat Nicuşor Dan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Edilul Capitalei i-a îndemnat pe bucureşteni să apeleze la call-center-ul înfiinţat de municipalitate pentru a semnala problemele.

„O să vă invit să vedeţi call-centerul înfiinţat în Primărie ca să nu mai existe problema ca cetăţenii să sufere din cauza unei avarii pe căldură sau apă caldă”, a menţionat Nicuşor Dan.

De asemenea, primarul general a mai precizat că a fost semnat „contractul de finanţare de 330 de milioane de euro şi avem promisiunea de la Guvern pentru încă 200 de milioane de euro pentru a începe din primăvară lucrările de schimbare a reţelei principale”

Citeşte şi: Nicuşor Dan, anunţ de ultimă oră: Am detaşat 20 de persoane de la Administraţia spitalelor către DSP