Nicuşor Dan, candidat la Primăria Bucureştiului: „Am criticat-o de multe ori pe Firea, dar asta a fost o decizie bună”

Nicuşor Dan va fi candidatul susţinut de dreapta politică unită, într-un efort de a o învinge pe Gabriela Firea în cursa pentru primăria Bucureşti, aşa cum a anunţat Ludovic Orban joi.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 13:04
Nicuşor Dan, candidat la Primăria Bucureştiului: „Am criticat-o de multe ori pe Firea, dar asta a fost o decizie bună”

Proaspătul candidat anunţat al dreptei, Nicuşor Dan, a fost invitat într-o emisiune live online la Digi24, în care a discutat despre măsurile ce trebuie luate în Bucureşti.

„Prin politica de preţuri trebuie să stimulăm oamenii să parcheze mai departe de zona unde locuiesc şi să nu mai parcheze pe prima bandă. Odată recuperată această bandă, vom avea un transport public care să funcţioneze. Am criticat-o de multe ori pe Gabriela Firea, dar faptul că a pus garduri la linia de tramvai 21 a fost o decizie bună”, a declarat candidatul USR la primăria Bucureşti. 

„Eu m-am exprimat împotriva acestei taxe Oxigen, pentru că ar fi fost doar o taxă în plus pentru bucureşteni, nu ar fi renunţat nimeni la maşina personală”, a completat Nicuşor Dan, fiind încă o dată de acord cu o decizie a primarului Firea.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. „Candidez pe lista pentru Consiliul General”