Nicuşor Dan dezvăluie ce poreclă l-a deranjat cel mai tare de când a intrat în politică: „Când eram în lotul olimpic de matematică mi se spunea Balaurul”

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a mărturisit că, mai ales de când a intrat în viaţa publică, întâi ca activist, apoi ca politician şi edil, a primit multe porecle, dar nu acestea îl deranjează cel mai tare.

26 feb. 2024, 14:17
Nicuşor Dan dezvăluie ce poreclă l-a deranjat cel mai tare de când a intrat în politică: „Când eram în lotul olimpic de matematică mi se spunea Balaurul”

Nicuşor Dan spune că nu poreclele sunt cele care îl deranjează cel mai tare dintre mesajele pe care le primeşte, ci injuriile şi mai ales ameninţările, mai ales că nu i se pare că poreclele au o bază reală.

Prezent în emisiunea „40 de întrebări„, lui Nicuşor i-au fost trecute în revistă câteva dintre poreclele primite de-a lungul timpului, cum ar fi Plicuşor, Mucuşor, Friguşor.

„Păi cred că le-ați spus pe toate. De fapt, niciuna n-are tracțiune pentru că lumea știe, și aia cu Plicușor… nu, sunt imun. După 10-12 ani în spațiul public sunt imun la orice fel de glume”, a declarat Nicușor Dan.

Denise Rifai a vrut să știe și dacă Nicușor Dan a fost amuzat, de-a lungul timpului, de vreo glumă la adresa lui.

Citeşte şi: Soţul Dianei Şoşoacă a fost dat afară din partidul SOS România chiar de Dragobete: „Aici nu suntem în familie!”

„Desigur, dar nu-mi aduc acum aminte. Da, au fost nenumărate. În una dintre campaniile mele electorale cineva a găsit o fotografie cu mine venind de la una dintre olimpiadele naționale la care am fost cu un păr creț, mare, și cineva a atașat peste poza asta un păr și mai mare al unui cântăreț afro-american și a spus: I ată-l pe Nicușor Dan care s-a întors de la olimpiadă ”, a declarat Nicușor Dan.

În încheiere, Denise Rifai l-a mai întrebat pe primarul Capitalei dacă i-ar plăcea să fie poreclit într-un fel anume, iar răspunsul acestuia a fost cât se poate de amuzant.

„Când eram în lotul de matematică în liceu, colegii de matematică îmi spuneau Balaurul”, a declarat Nicușor Dan.

Citeşte şi: Rareş Bogdan: „Ar fi un dezastru ca cele două partide să meargă cu un candidat comun și să câștige Nicușor Dan”