Nicuşor Dan după întâlnirea cu Iohannis: „Am discutat despre soluţiile pentru dezvoltarea economică a oraşului”

Candidatul Dreptei la alegerile locale, Nicuşor Dan, a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, întâlnire în cadrul căreia au abordat subiecte precum atragerea de fonduri europene şi dezvoltarea economică a Capitalei. De asemenea, Nicuşor Dan i-a prezentat şefului statului soluţiile pe care le are pentru Capitală. Candidatul alianţei PNL-USR-PLUS a mai precizat că nu au existat discuţii referitoare la sondaje electorale. 

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 16:02
Nicuşor Dan după întâlnirea cu Iohannis: „Am discutat despre soluţiile pentru dezvoltarea economică a oraşului”

Nicuşor Dan a precizat că discuţia cu preşedintele României a fost una firească, în condiţiile în care Bucureştiului e un oraş cu resurse uriaşe, însă se află în faliment. 

Am fost la Palatul Cotroceni. Preşedintele este preocupat de situaţia în care se află Bucureştiul şi am discutat de soluţii pentru atragere de fonduri europene, soluţii pentru dezvoltarea economică a oraşului. După cum ştiţi, preşedintele a fost un primar de mare succes în Sibiu. Eu cred că discuţia aceasta a fost firească în contextul în care oraşul acesta cu resurse uriaşe este în faliment şi în care multe din serviciile esenţiale pentru viaţa oamenilor sunt la nivelul care sunt.

Este o preocupare pentru un oraş de care depinde viitorul economic al României şi care din punct de vedere financiar este în faliment, din punctul de vedere al încrederii şi a pieţei financiare şi a mediului investiţional este la cele mai reduse cote din istoria recentă şi în care servicii de bază cum sunt căldura şi apa caldă, cum este traficul, cum este poluarea atmosferică, cum este infrastructura şcolară sunt la pământ„, a explicat Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi Ludovic Orban şi Nicuşor Dan, discuţii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. „Soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile”

Premierul Ludovic Orban şi candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.

Administraţia Prezidenţială a precizat că au fost discutate soluţii urgente pentru problemele cu care se confruntă zilnic bucureştenii, dar şi proiecte pe termen mediu şi lung pentru oraş. Preşedintele a apreciat că Nicuşor Dan are soluţii fezabile, care pot duce la rezolvarea deficienţelor grave existente în acest moment în Capitală.

În cadrul discuţiilor, la care a participat şi premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluţiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum şi proiectele de dezvoltare a oraşului pe termen mediu şi lung. Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot conduce la rezolvarea deficienţelor grave existente la nivelul Capitalei„, a transmis Administraţia Prezidenţială după discuţia celor doi.